Ne dorim ceea ce nu putem avea.


Uneori nici eu nu mă înteleg pe mine. Mereu îmi doresc ceea ce nu pot avea, ce e deja luat. Probabil e vorba doar de competiție și dorința de a forșa lucrurile în așa fel încât să obții ceea ce iți dorești.

Faci numeroase sacrificii dacă e nevoie, te străduiești, nu te gândești nici măcar o secundă să te dai bătută cu una cu două, încerci până obții ce-ți dorești după care realizezi amarnic că ceea ce iți doreai atât de mult nu mai e la fel de prețios pe cât credeai și ești gata oricând să-l arunci, să-l tratezi cu indiferență.

E ironic dar totuși nu mai contează eforturile depuse pentru acel ceva, bucuria momentului în care ți-ai atins scopul nu se compară cu nimic in lume… încrederea pe care o dobândești în acel moment e prea intensă, fericirea se poate citi în ochii tăi.

Probabil nu sunt singura aflată în acestă situație total aiurea, cred că noi, oamenii, toții suntem puși în fața acestui fapt, fie că  ne dorim sau nu.

Suntem slabi, ne lăsăm purtați de val, orbiți de ceea ce ne dorim cu nerăbdare încât nu ne putem controla emoțiile și dorințele, nu ne putem deschide ochii și sfârșim prin a-i deschide când deja e mult prea târziu.

Reclame

7 gânduri despre „Ne dorim ceea ce nu putem avea.”

  1. Consider ca e bine sa iti doresti sa urci pe o scara a valorilor ,cel putin pe plan profesional ,scoala ,etc ,dar asta nu se incadreaza la „ceea ce nu putem avea”.
    Cu totii avem vise si dorinte!

    Sa-mi zici cum sa te trec la blogroll!

  2. stii cum se zice: ” atunci cand iti doresti ceva foarte mult, faci orice sa obtii acel ceva, indiferent de piedici, iar atunci cand il obtii esti deja prea obosit pt a te mai bucur indeajuns de el si nu-ti mai trebuie”. dragut post:*

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s