Spiritu de turma si artistii.


Goodbye Amy Jade Winehouse!

Amy Winehouse a debutat în 2003 cu albumul numit „Frank”, pentru care primeşte o nominalizare la Mercury Prize. În 2007, Winehouse câştigă un premiu BRIT la categoria „cea mai bună cântăreţa britanică” şi o nominalizare pentru „cel mai bun album britanic” intitulat „Back to Black”.Amz Winehouse a fost recompensată cu cinci premii Grammy in 2008.

Mi-a plăcut încă de când era printre noi, exact aşa cum era ea. Versurile şi voce incomparabilă m-au făcut s-o îndrăgesc. Cântecul meu preferat al artistei este „Wake up alone” (şi nu numai). Mă dezgustă ce fac oamenii după ce un artist moare. Cel mai recent exemplu e Amy, iar înaintea ei a fost MJ. Cu toţii stim ce a făcut MTV-ul, zile nenumărate, non-stop MJ, cocălarii care o ardeau pe MJ şi piţipoance care ii jeleau moartea, chiar dacă înainte să moară nu au auzit niciodată de el şi dacă prin absurd au auzit, au râs de el şi l-au făcut cu ou şi cu oţet datorită intervenţiilor sale chirurgicale plastice sau acuzaţiilor. În fine, trecem şi peste asta. Ideea mea e că oamenilor le place să sărute în fund doar morţii. De ce nu îi sărută cât timp sunt printre noi? Să simtă că sunt apreciaţi! Nu, frate! După ce moare îi dau share şi îi cumpăr albumul că e mai şmecher aşa. Prin acest fapt banal se observă spiritul de turmă. Cu toţii au asta in sânge, mulţi consideră că au coaie , dar de fapt sunt asemenea unei (C)”oaie” (corect gramatical este „asemeni unei oi” , I know). Nu e ca şi cum critic prostia, doar zic…

Reclame

Un gând despre „Spiritu de turma si artistii.”

  1. Ai dreptate. MJ il alergau pe strada, uiduiau, si declaratii in presa aruncate aiurea, si dupa ce a murit s-a facut mare tam-tam, cum ce mare star era. Tot ce se intampla , este doar o mica afacere, foarte profitabila, de pe urma fanilor.asa si cu Amy.

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s