Nu este pentru tine


În viaţa de zi cu zi întâlnim diverşi oameni care în prezent nu au nici o semnificaţie pentru noi. Pe viitor probabilitatea de a nutri sentimente pentru aceştia este 8 pe o scară de la 1 la 10. Pentru a preveni relaţiile cu persoane nepotrivite trebuie să conştientizăm unele aspecte, gesturi şi atitudini exprimate de către pretendenţi. Când trebuie să tragi alarma?! O să-ţi prezint în următoarele rânduri .

1. Nu accepta o relaţie cu o persoană deja aflată în altă relaţie.

Chiar dacă el iţi spune ca o să renunţe la actuala lui iubită şi trebuie doar să aştepţi puţin, refuză din start orice legătură care întrece limita unor amici. Tu vrei fapte, nu vorbe. Nu-l lăsa să te ducă cu zăhărelul. Dacă acum nu este în stare să renunţe la ea pentru tine, nu o va face nici în viitor. Ţine minte, tu trebuie să fi pe primul loc, nu opţiunea lui şi nici rezerva . Asta ţine de respectul tău faţă de tine.

2. Violenta este solutia tuturor problemelor.

Dacă observi în comportamentul lui semne de „om al peşterii” fugi cât vezi cu ochii. O persoană care vede ca rezolvare a problemelor violenţa nu este pentru tine, tocmai pentru că într-o zi tu poţi ajunge „problema” lui iar el o va rezolva cum este obişnuit, prin violenţă. Tu iţi doreşti afecţiune, nu vânătăi. Efortul depus doar de tine, într-o relatie în care partenerii nu sunt egali este de prisos.

3. Macho man?

Fetele roiesc în jurul lui precum albinele în stup. Ca prin minune el a pus ochii pe tine . Te gândeşti că toate fetele râvnesc după el iar el este la picioarele tale. Nu e chiar aşa, acum trezeşte-te la realitate! El este un macho man, fiind prin definiţie este un cuceritor, un tip care ştie ce vor fetele. Tu vei fi altă piesă din puzzle-ul lui, iar el va fi mereu în căutarea unui nou „trofeu”, mereu înconjurat de fete disperate să ajungă la el. Chiar îti doreşti să te afli în acestă situaţie?

4. Te ucide cu dragostea lui .

El este băiatul potrivit, te iubeste fără „dar” sau „poate”, însă într-o zi te trezeşti că nu poţi merge până la magazinul din colţ fără să-l telefonezi şi să-i spui acest amănunt, altfel, dacă află că ai ieşit din casă fără ca el să fie anunţat, ai intrat în bucluc. Dragostea lui se transformă în obsesie care duce către gelozie şi egoism . El ajunge să te controleze total , având ca obiectiv dominarea ta dorindu-şi în acelaşi timp să te păstreze numai şi numai pentru el. Acest gen de relaţie o să-ţi scadă respectul faţă de tine şi libertatea de exprimare.

 

Un articol semnat Mihaela Ciotlăuş.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s