Minciuna!


girl-hurt-lies-quotes-Favim.com-305443

De ce oamenii preferă să mintă? E chiar atât de dificil să fii sincer şi să spui adevărul? Frica de respingere să fie oare atât de mare?

Oamenii mint, cu toţii! Iar cei care n-au minţit încă, o să mintă în viitorul apropiat. Minciuna e un mecanism de apărare preferat de cei slabi şi lipsiţi de caracter. Cel mai eficient mecanism de apărare e adevărul! Fii real, fii tu! Nu există persoană pe pământ căreia să-i facă plăcere să fie minţită, din contră, nimeni nu vrea să fie minţit şi mai ales nu în faţă. Până unde ajunge tupeul jegos al oamenilor? Se minte frate pe frate… şi atunci, cum să ai încredere în străini dacă nici măcar sânge din sângele tău nu e sincer cu tine?

De multe ori, nici măcar cu noi înşine nu suntem sinceri. Şi atunci… cum putem fii sinceri cu ceilalţi? De la noi porneşte totul! Fii sincer cu tine ca să poţi apoi să fii sincer şi cu cei din jurul tău! Respectul se câştigă, iar faptul că tu eşti sincer cu un individ cu care interacţionezi din start poţi să spui că tu îi oferi respect şi te aştepţi să fi tratat şi tu la rândul tău în acest fel de acea persoană. Un om respectat e un om cu un plus în viaţă.

Acceptă-te aşa cum eşti, urmează-ţi inima, acţionează cu cap şi calculează-ţi rezultatul acţiunilor, căci orice gest are un impact asupra lumii, fie că realizezi acest fapt sau nu.

Partea cea mai bună e că atunci când eşti sincer cu tine, devii împacat cu sufletul şi spiritul tău. Nu există satisfacţie mai mare! Această recompensă o să te ajute în a lua decizii mai bune deoarece îţi induce o stare de bine rezultând o perspectivă mai frumoasă asupra lumii datorată optimismului rezultat de această stare de bine.

Nu-ţi complica viaţa cu lucruri mărunte precum minciuna. Lucrurile mărunte sunt pentru oameni mici!

Reclame

2 gânduri despre „Minciuna!”

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s