Ioan Man. Hate me but its just the truth.


398332_501061946605961_1131500577_nN-am nimic cu persoanele care au dizabilitati. Imi place tare mult de omu asta, e un om puternic dar mai ales, desigur imi place de el ca  dara ii de aci din Cluj, no bine… cum sa nu iubesc clujenii? Poza de mai in sus e un pamfet si trebuie tratat in acest fel! Dispute pe facebook in legatura cu poza asta.

„Oameni fara suflet.” „Jegosi” „Cum puteti face asa ceva, gunoaielor?”, si asa mai departe… faptul ca  „jegosi” era scris „jegosii” sau alte cuvinte puse de umplutura nu mai conteaza, e deja istorie. Un copil m-a facut „lepra”, m-a injurat, ‘tui mortii mamei lui de coptil prost iesit din pizda proasta si nespalata deoarece am zis ca poza e caterinca si e amuzanta. De unde pana unde isi permit mucosii sa vorbeasca asa? Nu stiu… dar ce ma intriga e faptul ca toti posteaza pe facebook jigniri catre cei care considera poza un pamfet, ceea ce si e defapt, dar ma intreb de ce nu fac ei, astia destepti si revoltati, ceva in legatura cu situatia oameniilor precum Ioan Man. De ce nu-i sustin si in alt mod? Prin vorbe si eu cladesc biserici si hranesc orfani. Terminati cu drama! Gluma e gluma precum ma-ta e ma-ta si vecina e vecina. Ce e atat de greu de inteles ca e caterinca?

Sa va explic…

caterincă, caterinci s. f. 1. cursă, capcană. 2. zgomot, gălăgie. 3. scandal; ceartă. 4. (intl.) vorbe neserioase prin care interlocutorul este ironizat fără să-și dea seama.

No, ii bine asa?

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s