Vreau să particip la Campionatul Naţional de ştiri sportive!


echipa

Blogal Initiative a lansat o campanie nouă în parteneriat cu Campionatului Naţional de ştiri sportive. Ce rămâne de făcut? Să ne implicăm şi să ne susţinem judeţul în Campionatul Naţional de ştiri sportive.

Eu particip la această campanie deoarece susţinerea şi practicarea unui sport este foarte importantă pentru dezvoltarea personală, mai ales în ziua de astăzi când oamenii nu mai au timp pentru activităţi de acest gen. Atunci când eram în generala, la orele de sport practicam handbal-ul. Abia aşteptam să vină vara şi să jucăm între colegi pe terenul din curtea şcolii. Iarna faceam antrenamente în sala de sport a şcolii care era mică. Acest detaliu nu conta prea mult, eu încercam să fiu concentrată pe sport ca să devin o jucătoare bună. Nu vreau să mă laud, dar chiar aveam talent atât în poartă cât şi pe teren. Îmi plăcea să joc pe postul de atacant. În momentul în care săream şi aruncam mingea de handbal în poartă, timpul parcă se oprea în loc, eram doar eu şi portarul echipei adverse înţepenit. Am învăţat să arunc mingea la colţuri, să fiu imprevizibilă şi să aduc puncte echipei în care jucam. Sunt foarte competitivă, de aceea jucam dur şi eram greu de oprit. Acum îmi e dor de acele vremuri. Am mai încercat şi volei în primul an de liceu, asta fiind acum doi ani, dar în prezent fac jogging în timpul liber şi dansez.

blog_handbal

Cei de la sportlocal.ro anunţă că primă ediţie a Campionatului Naţional de ştiri sportive este de test şi nu pot pormite că o să fie totul perfect însă în a doua ediţie o să evite micile “stângăci”. Sincer, eu nu cred că o să întâmpine vreo problemă, sunt sigură că băieţii ştiu ce fac şi sunt doar modeşti, haha.

Cunosc clujenii, sunt nişte oameni faini. Dar au un defect care mie-mi place tare mult… sunt prea mândrii ca să piardă! Înscrieţi-vă în Campionatul Naţional de ştiri sportive pentru a SUSŢINE CLUJUL!

Regulamentul îl găsiţi aici:  http://blog.sportlocal.ro/fii-unul-din-cei-10-jucatori-ai-echipei-tale-judetene/

De ce să vă înscrieţi?

100-euro-300x163

Păi, de ce nu? N-ai nimic de pierdut, numai de câştigat! Poţi fi chiar tu cel mai serios şi activ jucător din Campionatul Naţional de ştiri sportive care işi va umple golul din buzunar cu 100 de EURO fiind desemnat căpitanul judeţului pe care-l susţine! Dacă eşti din Cluj (amu şi dacă nu eşti de aci şi vrei să ne susţi, nu ti teme că nu muşcăm) alătură-te echipei! Pentru a intra în concurs judeţul nostru are nevoie de cel puţin 10 oameni în echipă. Implică-te şi tu şi ajută CLUJUL SĂ AJUNGĂ ÎN CAMPIONATUL NAŢIONAL DE ŞTIRI SPORTIVE!

Ţin să precizez că judeţul care va câştiga prima etapă din Campionatului Naţional de ştiri sportive va fi gazda primei întâlniri a membrilor comunităţii sportlocal.ro.

Reclame

2 gânduri despre „Vreau să particip la Campionatul Naţional de ştiri sportive!”

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s