Suferinta


Imagine

Nu exista suferinta mai mare decat cea pe care n-o intelegi. Suferi, zi de zi, de dimineata pana-n seara. Nu realizezi si atunci cand iti dai seama ca suferi lumea pare a se destrama ca un puzzle, timpul trece mai repede, oamenii trec prin timp in slow-motion iar tu esti pe post de observator.  Ideile se bat cap la cap, nu ajungi cu nici o idee de la cap la coada iar asta cu siguranta iti hraneste suferinta. Se spune ca totul se intampla cu un motiv… dar oare, asa sa fie? De ce sa suferi tu, de ce sa sufer eu? Cu ce motiv? Nu e depresie, e doar suferinta, suferinta pura. E greu de explicat in cuvinte, precum iubirea, suferinta se simte. Eu stiu ca sufar, sunt constienta… dar nu inteleg motivul, nu stiu de ce si de cat timp. Poate sufar de cand m-am nascut si abia acum am realizat, e o suferinta ingrozitoare, probabil a stat ascunsa mult timp si ferita de mine. Parca sunt un alt eu, ma indeamna sa cred si sa execut actiuni pe care nu le-as face in mod obisnuit. Eu stiu ca sufar si simt asta in fiecare zi cand ma trezesc, o simt, ma cinuie si ii rezist. In final ma f#t in ea suferinta si in cuvinte frumoase.

Reclame

Un gând despre „Suferinta”

  1. La Mulți Ani !, doar zile fericite și pline de iubire îți dorim, alături de cele mai calde și sincere urări de sănătate și împliniri în viața profesională și socială !
    Acesta este un mesaj „clasic” pe care nu numai bunul simț ci și aprecierea pe care o simțim în ceea ce te privește, transformă „corvoada” și „rutina” trecerii prin astfel de aniversări într-o plăcere reală și sinceră.
    Dar dacă, din motive independente de voința ta și-a noastră, urările noastre nu te vor găsi în cea mai bună dispoziție sau stare sufletească, dacă feluritele și de multe ori nemeritatele amprente ale vieții nu te-au atins în ultimele zile într-un mod tocmai fericit, te rugăm să crezi, și să speri că TREBUIE să existe o lege a compensației, o lege care va face să vină și o zi începând cu care, toate anotimpurile să îți devină calde primăveri, învăluite în parfum de flori de câmp și începând cu care toate zilele să îți devină fericite și pline de iubire zile de „8 Martie”.
    Cu drag, Diana și Dan.

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s