De ce am ales Eragon.


Imagine

Am înţeles că uneori exagerez cu pagina Eragon, cu site-ul şi cu tot ce reprezintă Eragon. Probabil, însă, eu nu cred asta. Anul trecut, cam pe vremea asta, am intrat în echipă. Am trimis un mesaj pe pagina de facebook şi am vorbit cu Marius. M-a băgat într-o perioadă de probă, niciodată nu mi-a spus că am ieşit sau nu din acea perioadă, dar de atunci am rămas în echipă. Cine e Marius? E cel care ia ultma decizie în acest proiect, el fiind fondatorul.

Eu iubesc muzica, nu pot să trăiesc fără muzică! Muzica, hip-hop şi rap, m-a ajutat să-mi formez un stil de viaţă. Eu sunt Hip Hop şi nimeni nu mă poate contrazice iar Eragon se ocupă cu promovarea Hip Hop-ului, mai exact cu ceea ce iubesc.

Ce înseamnă că promovează Hip Hop-ul? Hip Hop-ul este un stil de viaţă şi de asemenea, are 4 elemente care-l definesc: MCing , DJing, graffiti și breakdance, iar, beatboxing-ul fiind cel de-al cincilea element pe care unii îl reneagă. De aici puteţi deduce că noi (Eragon, de la fani la echipă, căci, noi suntem comunitatea) susţinem mişcarea!

Eragon e o comunitate care creşte pe zi ce trece, în prezent suntem 10.000+ de oameni, o comunitate care este ajutată să rămână în picioare de o echipă, o echipă care se dedică acestui proiect, o echipă condusă de pasiune, căci, atunci când pui suflet se simte, se vede şi n-ai cum să eşuezi.

Probabil… probabil că exagerez… dar când iubeşti ceea ce faci şi când susţi o idee, un vis, o mişcare care face parte din viaţa ta e atât de firesc să „exagerezi”.

Poate vă întrebaţi ce câştig eu din afacerea asta, probabil vă închipuiţi că sunt plătită să vorbesc despre Eragon. NU! Nu se pune vorba de aşa ceva, e pură pasiune! O fac din proprie iniţiativă, o fac pentru că mă face fericită şi mă face să mă simt bine la finalul zilei când mă pun în pat şi mă gândesc la ce-am făcut azi, sunt împăcată cu ideea că susţin ceea ce iubesc şi anume Cultura Hip Hop!

Cunosc atât începuturile Hip Hop-ului străin, de unde a început totul, cât şi celui românesc. Cu siguranţă nu mă va întreabă nimeni despre aşa ceva dar eu le cunosc. We all need to know our roots, right?

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s