Evolutia jocurilor online


De când am început să învăţ pentru examenul de bacalaureat, găsesc foarte greu un mod de a mă destinde, prin urmare am optat pentru jocuri online deoarece acestea îmi oferă cea mai rapidă şi eficientă metodă de relaxare şi mai ales, la îndemână.

În urma unor studii asupra efectelor jocurilor online, rezultatele vorbesc de la sine despre efectul pozitiv şi eficienţa acestora, dovedind faptul că jocurile online ne ascut simţul vizual şi pot genera o privire mai ageră, de asemenea, ne îmbunătăţesc atenţia asupra detaliilor dar şi percepţia.

Cu siguranţă ştiţi şi voi că nu e uşor să găseşti un site cu jocuri online şi în acelaşi timp gratis care să îţi satisfacă nevoile. Eu, am găsit Jocuri la Max, un site care dispune de o multitudine de jocuri online, potrivite atât pentru fete şi băieţi, datorită varietăţii de jocuri pe care acest site le conţine, cât şi pentru toate vârstele astfel încât atât cei mici cât şi cei mari se pot bucura de acestea.

Categoriile pe asemenea site-uri sunt un plus datorită faptului că ne ajută să ne ghidăm mai uşor pentru a alege un joc pe placul nostru, iar acesta este unul dintre criteriile pentru care am ales Jocuri la Max, pe acest site, pot spune că, jocurile sunt bine încadrate în categorii precum: Acţiune, Arcade, Aventură, De îmbrăcat (Dress-up), Jocuri cu maşini, Jocuri cu motociclete, Jocuri pacănele, Logice, Lupte (Fighting), Puzzles, RPG, Sport şi Strategie. În caz că sunteţi în căutare de un anumit joc, vă puteţi ajuta de bara de pe lateral care e foarte uşor de folosit, tot ce trebuie să faceţi e să scrieţi numele jocului şi să apăsaţi tasta enter.

Unul dintre jocurile mele preferate de pe Jocuri la Max este cu siguranţă 18 Wheeler 3D, cei pasionaţi de maşini cu dimensiuni mari vor înţelege de ce l-am ales pe acesta.
18 Wheeler 3D este un joc 3D, după cum spune şi numele acestuia, unde ai ocazia să conduci un camion precum cele americane pe care le vezi în filme. Jocul constă în îndeplinirea unor misiuni pe teritoriul Americii, misiuni care îţi solicită atenţia şi îţi pun la încercare răbdarea. La începutul jocului te aşteaptă un tutorial care are rolul de a te ajuta să înveţi tastele de pe care te poţi juca şi de pe care poţi schimba direcţia, accelera sau poţi încetini iar în timp ce jocul se desfăşoară, o săgeată verde îţi va indica locul unde trebuie să ajungi cu marele camion, însă e important ca în timpul traseului parcurs să nu loveşti camionul de alte obiecte din jur pentru a completa misiunea cu success, în caz contrar o să reîncepi misiunea de la început. Eu îl recomand atât băieţilor cât şi fetelor deoarece este un joc care îţi dezvoltă atenţia, te ajută să te concentrezi mai uşor şi să rămâi concentrat pe o durată de timp mai îndelungată. Jocurile pentru fete şi băieţi nu mai sunt atât de delimitate cum erau înainte, o fată şi un băiat pot juca aceleaşi jocuri fără nicio problemă. Aştept comentarii cu privire la acest joc.

Vă doresc distracţie plăcută!

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s