Nu exista probleme fara solutii


Orice problemă are o soluție și desigur orice soluție întâmpină o problemă. Încă din clasele primare, la matematică, am învățat că soluțiile problemelor nu sunt ușor de aflat, trebuie să ne folosim de informațiile deja primite pentru a găsi rezolvarea, să facem legături între ele și să le aducem în punctul în care se îmbină perfect în așa fel încât să deducem soluția.

SolutionWordPuzzle

Încearcă să gândești în acest fel: dacă eu nu cred că problema mea are o rezolvare, cum aș putea s-o rezolv? Răspunsul este evident, nu ai cum. Ca să-ți rezolvi problemele trebuie să fii stăpân pe tine și pe situație, să nu te lași doborât de acestea, din contră, să devii mai încrezător în propriile forțe ca niciodată. Analizează posibilele soluții pe toate părțiile înainte să hotărăști care e cea mai bună soluție, gândește la rece și urmează-ți instinctul, nu te lăsa influențat de cei din jur căci dacă în caz că soluția nu va da roade, o să ajungi să-i învinovățești pe aceștia și de aici până la o dispută care poate fi foarte ușor de evitat mai e doar un pas. Chiar dacă pentru o secundă ai impresia că nu există cale de ieșire să cazi pradă acestei secunde deoarece e secunda pe care trebuie s-o depăsești, e secunda în care realizezi că trebuie să fii puternic și curajos, nu lăsa frica să te atingă.

tumblr_m42y7ymAWf1qj38q5o1_500

Ca să fii un om puternic și să depășești problemele întâmpinate trebuie să ai încredere în propria persoană, să înveți să-ți faci un plan cu pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să ajungi la o soluție și să nu uiți că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, tot Universul conspiră la realizarea dorinței tale.

paulo-coelho-quotes-sayings-want-something-universe

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s