Invinge competitia cu e-Advertising


Promovarea online a produselor și serviciilor nu mai este o noutate pentru mulți dintre deținătorii firmelor care se ocupă de acestea. Este o luptă acerbă mai ales între cei care oferă același tip de produse și servicii, în consecință promovarea online reprezintă un plus înaintea competiției de care aceștia nu se pot lipsi.

Cea mai populară metodă de promovare online a unei afaceri este reprezentată de către advertising. Una dintre platformele pe care le-aș recomanda ar fi e-Advertising.

În primul rând vreau să vă ajut să înțelegeți conceptul de e-Advertising printr-o scurtă definiție: e-Advertising reprezintă conceptul care a apărut pe piața românească în anul 2011. Acesta a avut un început promițător, în prezent fiind o companie respectabilă care este într-o continuă dezvoltare și care își extinde gama de servicii.

Desigur, advertising-ul nu este singurul serviciu oferit de către platforma e-Advertising, cei care se ocupă de această platformă sunt o echipă formată din oameni specialiști în SEO iar drept ca dovadă stă faptul că printre serviciile oferite de aceștia se regăsesc Webdesign, Webdevelopment, Webhosting și SMS API.

Firmele ar putea să se ocupe singure de propria promovare online însă eu nu le-aș recomanda să facă asta. Sunt de părere că o să aibă mai mult de câștigat dacă se lasă pe mâna specialiștilor în domeniu deoarece această activitate nu este o muncă tocmai ușoară și necesită mult timp dar și răbdare de fier.

Din ce în ce mai mulți bloggeri devin deschiși colaborărilor care implică advertising-ul. Este cel mai ușor mod de a face un ban din pasiunea lor. Unii dintre aceștia ajung chiar să facă milioane doar din advertising. Însă ceea ce trebuie să cunoască fiecare blogger care oferă servicii de advertising este faptul că nu trebuie să se încreadă în oricine le bate la poartă pentru aceste servicii. Cea mai ușoară metodă e să te alături unei platforme precum e-Advertising care te va îndruma spre job-uri sigure și decente.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s