Masaj Club


Erotic massage este un termen folosit pentru a denumi arta masajului corporal și este inspirat din tehnicile de meditație dar și cea a exprimării sexualității, tehnici care sunt specifice filosofiei hinduse dar și orientale însă care datorită complexității dobândite depășește granițele unui masaj de relaxare tradițional și îl dezvoltă cu ajutor unor noi tehnici care, în mare parte, presupun presiunea și atingerea anumitor părți ale corpului, având în vedere principalele grupe de mușchi dar și organele genitale.

Probabil mulți dintre voi și-au format o opinie greșită în ceea ce privește acest masaj și anume că erotic massage-ul presupune o activitate sexuală, însă erotic massage nu presupune neapărat acest fapt, mai degrabă include un anumit preludiu însoțit de stimulare sexuală.

Există diferite saloane specializate care oferă erotic massage. Acesta se poate realiza și acasă însă este recomandat ca pentru un asemenea tratament să vă lăsați pe mâna celor specializați deoarece necesită cunoștințe despre corpul uman și o atenție în mod deosebit asupra oricărui gest pentru a nu crea o senzație de discomfort. Partea cea bună este că unele saloane oferă pachete atât individuale cât și pentru cuplurile care simt nevoia să încerce experiențe noi și să iasă din monotonie.

De obicei, saloanele care oferă erotic massage pun preț pe discreție și pe ușoara acomodare a clientului, ajutându-l să se simtă comod prin mini-bar-uri cu băuturi răcoritoare sau alcoolice gratuite, prin decor și ambianță dar și prin prezența unui personal cu un aspect plăcut și atrăgător. Pentru a participa la un erotic massage trebuie să fii deschis dacă îți dorești să faci din acestă experienșă o experiență plăcută și o amintire pe cinste. Prin urmare, este de preferat să te lași cuprins de cadrul salonului ales și să fii receptiv la ceea ce se întâmplă, să lași grijile acasă și să te bucuri de ceea ce urmează. De obicei, personalul este pregătit și specializat în acest domeniu, în consecință știe cum să te facă să te simți cât mai bine în pielea ta și mai ales în postura în care te afli.

Nu am experiențe în ceea ce privește erotic massage dar sunt sigură că nimic nu poate fi rău în asta, din câte am înțeles eu nu este folosit doar pentru relaxare și plăcere ci și pentru remedierea unor afecțiuni care pot duce la ejacularea precoce la bărbați sau chiar pentru tratarea acesteia iar femeilor le oferă un ajutor în ceea ce privește frigiditatea iar aceste beneficii sunt recunoscute de către medicina tradițională. Poate că sunteți puțin surprinși însa da, este adevărat, există saloane de acest gen și pentru doamne.

În ultimii ani, numărul acelor persoane care nu se sfiesc să treacă pragul saloanelor care oferă erotic massage crește pe zi ce trece. Românii sunt curioși și vor să trăiască noi senzații, să-și descopere coprul prin ajutorul acestor masaje iar prețurile pentru un asemenea masaj sunt accesibile, însă este bine de știut faptul că prețurile diferă în funcție de preferințe.

Zilele în care erotic massage-ul n-o să mai fie un subiect tabu ci din contră, o activitate obișnuită, nu sunt departe.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s