Fii deșteaptă


Îi știi pe băieții aceia care te tratează cu disrespect? Cei care îți spun ”curvă” sau ”copilă” pentru că nu vrei să gândești cum gândesc ei, pentru că nu vrei să fii marioneta lor, pentru că nu te înțeleg și nu te iubesc cu adevărat. Ei sunt cei care se folosesc de sentimentele tale și care se bazează pe credibilitatea ta, doar îi știi, sunt cei care te amăgesc cu vorbe dulci și îți dau speranțe false că totul va fi bine.

4ce3e8634433e5c095cb371c69dbb433_h

Un om care te iubește nu te rănește nici cu vorba și nici cu fapta, te ocrotește și nu fuge când îți e greu, e alături de tine și oferă acea iubire necondiționată pe care o meriți și pe care și tu i-o porți lui. Poți fii tu alături de el căci nu te va judeca cum o fac alții. Acel el îți va iubi defectele precum îți iubește și calitățiile.

images (1)

Meriți un viitor frumos. Sfatul meu e să lași trecutul în urma ta și să trăiești în prezent cu lecția învățată. Impune-te în fața nemernicilor, nu-i lăsa să-ți fure fericirea și încearcă să-i eviți pe cât posibil.

tumblr_inline_mxi2o33Iix1rut70x

Așteaptă și nu te grăbi să te arunci cu capul în orice relație se ivește. Singurătatea e frumoasă în felul ei, învață să profiți de ea și părăsește-o doar atunci când ești sigură că băiatul pe care-l așteptai te-a găsit.

Fii deșteaptă și fii atentă la alegerile pe care le faci!

Reclame

5 gânduri despre „Fii deșteaptă”

  1. în generală jucam 1 pic fotbal. am dat cu picioru în minge, ea s-a dus departe și a lovit o fată care a fugit practic în calea mingii. m-a înjurat, eu am înjurat-o pe ea. Și făceam așa în fiecare zi când ne vedeam. Cumva am devenit prieteni, apoi mai mult decât prieteni, dar obiceiul cu batjocora a rămas tot timpul cu noi . Când alții se salutau noi ne ocăram de mama focului. dar ăsta e un caz mai deosebit.

    1. haha, suna dragalas si eu am avut o relatie la fel dar astea se scuza, evident 😀 sper sa va salutati incontinuare multi, multi ani de acum incolo ^^

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s