Gheața carbonică pentru efecte speciale


Pentru ca evenimentul tău special, fie că e vorba de o zi de naștere, o nuntă sau banchetul de terminare a clasei a 12-a, gheața carbonică pentru efecte speciale îi va oferi acestuia un aspect de poveste și va crea impresia că sunteți purtați pe nori sau că rătăciți printr-un covor de ceață alături de invitați, iar partea cea bună e că gheața carbonică pentru efecte speciale nu pătează și nici nu are miros.

Fumul care dă impresia norilor și a ceții, făcut de gheața carbonică, are o greutate mai mare fața de greutatea aerului și de aceea nu se ridică ci rămâne jos, la nivelul gleznelor.

Înainte ca gheața carbonică pentru efecte speciale să se folosească pentru evenimente speciale și diverse petreceri, aceasta se folosea în cadrul teatrelor și platourilor de filmare.

Acest fum se creează cu ajutorul unei mașini de fum care funcționează cu gheață carbonică și care folosește 9kg de gheață carbonică pentru a realiza un spectacol cu fum timp de 5 minute sau puteți alege ca variantă alternativă mai multe boluri în care se toarnă apă foarte fierbinte și în care se introduce apoi gheața carbonică însă prin această metodă trebuie să fim conștienți că vom avea mai mult de lucru deoarece apa se va răci treptat și pentru a obține mai mult fum vom fi nevoiți să schimbăm apa sau să o reîncălzim.

Gheața carbonică are o temperatură de -79 C și poate provoca degerături serioase în caz că nu respectați câteva reguli care presupun ca în momentul în care lucrați cu gheața carbonică să purtați mănuși și să se evitați atingerea acesteia deoarece nu este indicat ca gheața carbonică să intre în contact cu pielea. Cea mai bună metodă pentru a mânui gheața carbonică este să folosiți un clește cum se folosește în restaurante.

Probabil ați văzut și în filme la petrecerile fastuoase acele băuturi care par a fi de pe altă lume datorită fumului care se scurge din acestea. Prin urmare pentru un plus oferit meselor puteți folosi gheața carbonică pentru băuturi deoarece aceasta este 100% alimentară și se poate introduce fără nicio problemă în băuturi, e nevoie de aproximativ una sau două granule de gheață carbonică, depinde de paharele folosite. În paharele de șampanie și cocktail-uri se introduc una sau două granule, după cum am spus, iar în carafele de vin în jur de patru sau cinci granule de gheață carbonică. Aceste granule vor crea efectul de fum dorit în jur de 3-5 minute, fumul evaporându-se treptat afară din pahare. De menționat este faptul că trebuie evitată inghițirea bucăților de gheață carbonică, băuturile putând fi consumate fără nicio problemă.

Fii îndrăzneț și creativ! Renunță la petrecerile plictisitoare și la nunțile obișnuite, ieși din tipar și decorează ringul de dans după gustul tău, surprinde-ți invitații, foloseste-ți imaginația și lasă gheața carbonizată pentru efecte speciale să le ofere evenimentelor tale strălucirea de care au nevoie. Răsfață-te atât pe tine cât și pe invitați cu o amintire de neuitat! Meriți să trăiești momentele speciale alături de cei dragi ca în filme.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s