RețeauaMea.ro


Pentru bloggeri și webmasteri dar și pentru cei cărora le place să scrie însă nu dețin un blog și vor să câștige un ban din asta s-a înființat o platformă care îi poate ajuta în acest sens.

http://www.reteauamea.ro/ reprezintă un site de anunțuri care îi pune în contact pe bloggeri și pe webmasteri atât cu alți bloggeri cât și cu persoane dispuse să redacteze articole pentru a fi publicate online, cunoscuți și sub numele de content writeri, freelanceri sau ghostwriters.

La baza acestei platforme se află guest posting-ul și freelacing-ul.

Guest posting-ul presupune redactarea unor articole pe diverse teme și publicarea acestora pe alte site-uri, acestea fiind articole gratuite care îl ajută atât pe cel care a redactat articolul cât și pe cel al căruia este site-ul unde va fi publicat, deoarece cel care acceptă guest posting-ul primește conținut original și de calitate ceea ce reprezintă un ajutor semnificativ în privința factorul SEO.

Pentru a afla mai multe detalii despre cum trebuie redactate corect articolele destinate guest posting-ului și pentru a evita penalizătile, vizitați platforma Rețeaua Mea.

Freelancing-ul poate fi recunoscut prin articolele redactate pentru alte site-uri dar care se diferențiază față de cele de la guest posting-ul prin faptul că sunt plătite.

Pentru a afla mai pe scurt și la obiect despre cum funcționează această platformă vă invit să urmăriți următorul filmuleț:

 

Platforma Rețeaua Mea îți pune la dispoziție patru categorii de unde poți alege în care dintre acestea te încadrezi: Cereri guest post, Oferte guest blogging, Cumpărări articole și Vânzări articole.

La ”Cereri guest post” poți publica un anunț gratuit în care să soliciți guest posting-ul în timp ce la ”Oferte guest blogging” poți publica un anunț în care să specifici ce fel de colaborator cauți.

Articolele plătite au devenit o sursă de venit avantajoasă în mediul online. Firmele și deținătorii de site-uri apelează la aceste servicii și cumpără articole pentru a ajunge primii în căutările pe Google. Dacă ești în căutare de articole care să te lanseze în fața căutărilor, aruncă un ochi peste categoria ”Cumpărări articole” și publică un anunț cu ce anume cauți sau poți răsfoi printre anunțurile prezente deja în ”Vanzări articole” și poți opta pentru a alege de acolo ofertele care îndeplinesc cerințele pe care le cauți. În cazul în care ești un blogger cu dorința de a face câțiva bani de buzunar, te invit să publici un anunț gratuit în ”Vânzări articole” pentru ca cei interesați să te poată găsi mai ușor în vederea unei colaborări. 

Anunțuri

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s