Zugrav 24/7


Trăim în secolul vitezei și cu greu ne mai facem timp până și pentru nevoile propriei persoane dar ce să mai spun despre îngrijirea propriei locuințe. Locuința dacă nu este îngrijită în mod corespunzător se degradează treptat, prin urmare trebuie să prevenim degradarea acesteia până nu e prea târziu căci cu cât amânăm mai mult cu atât o să fie mai greu de pus pe picioare.

Pentru amenajările interioare e recomandat să angajați o echipă de profesioniști compusă din zidari și zugravi cu experiență în acest domeniu pentru rezultate garantate, feriți-vă de zugravi și zidari începători și necalificați.

Pentru cei care locuiesc în București și au nevoie de un serviciu de zugraveli București le recomand să apeleze la Zugrav 24/7, care este un serviciu oferit de către Handyman Servicii SRL.

Printre avatanjele pe care aceștia le oferă se enumeră curățenia, rapiditatea și eficiența executată de către o echipă de zugravi profesioniști, consultanța tehnică, reducere de 10% la a doua lucrare și siguranța unor zugrăveli de calitate dar și faptul că serviciile sunt asigurate de Omniasig.

Pentru amenajările interioare aceștia execută zidărie, zugrăveli, tencuieli, gips carton, gresie și faianță, reparații fisuri, glafuri, pervaze, atât hidroizolații cât și termoizolații plus multe altele dar de asemenea pot remedia și defecte ale finisajelor existente.

De ce este important să ai grijă de întreținerea propriei locuințe? Deoarece confortul tău depinde de asta dar și valoarea pe piață a construcției depinde de acest aspect, o locuință neîngrijită nu valorează la fel de mult precum o locuință pusă la punct.

Pe lângă serviciile de amenajare interioară aceștia vă pun la dispoziție și servicii de mentenanță clădiri, instalator, electrician și instalator aercondiționat.

Datorită faptului că avariile și problemele legate de locuință apar exact când te aștepți mai puțin, aceștia îți pun la dispoziție o echipă specializată în lucrări de zugrăveli, instalații sanitare, termice și electrice care va fi diponibilă 24/7 pentru dumneavoastră. Abonamentele pentru acest serviciu sunt de mai multe tipuri și încep de la 99 de lei pe an iar cu cât crește prețul abonamentul veți avea parte de servicii gratuite oferite de către firmă.

Chiar dacă timpul sau buzunarul nu-ți permit să ai grijă lună de lună de propria locuință, ar fi cazul ca din când în când să pui accent pe îngrijirea acesteia. Ține minte că îți petreci fiecare zi în aceasta și confortul tău dar și al celor dragi ție depind de grija pe care i-o atribui locuinței. În anul 2014 nu ne mai putem permite să trăim în locuințe neîngrijite, din contră, ar trebui să ne întrecem pe noi însine în ceea ce privește construcția și modul în care o amenajăm.

Fii îndrăzneț, original și amnajează-ți, zugrăvește-ți locuința așa cum ți-ai dorit dintotdeauna! Cu toții avem în cap imaginea casei sau a apartamentului perfect. Cu puțin ajutor din partea unor zugravi și zidari profesioniști și cu experiență, visele noastre vor prinde contur.

Acum e momentul să lași experții să se ocupe de zugrăveli în timp ce tu îți privești locuința în procesul de modelare după bunul plac.

 

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s