Petrece alături de Infinity Events


Copiii sunt rodul fructului iubirii dintre două persoane care au ales să trăiască una alături de cealaltă, ființe care trebuie iubite, ferite de griji, ocrotite și lăsate să se bucure de cea mai frumoasă perioadă din viața lor și anume copilăria. Pot să spun că am avut o copilărie frumoasă cu zile de naștere sărbătorite alături de familie și prietenii de joacă.

Pe vremea când eram puștoaică, petrecerile nu erau atât de complexe precum sunt astăzi, au evoluat la fel precum lumea și tehnologia, însă mi-ar fi plăcut cu siguranță o petrecere standard tematică sau niște accesorii cum ar fi tunul de confetti sau o pinata.

Părinții copiilor din zilele noastre au o mie de posibilități din care pot alege pentru a le crea o petrecere de basm micuților. Petreceriile în stil tradițional au apus de mult timp.

infinityevents.ro sunt soluția pentru petrecerea copilului tău, fie că plănuiești să o organizezi acasă, într-un loc de joacă sau chiar la o grădiniță.

Infinity Event vă oferă spiriduși și cele mai îndrăgite personaje de basm sau desen animat, personaje Disney, confetti, decorațiuni cu baloane, baloane modelate, pictură pe față, albume foto cu cele mai vesele momente de la petrecere, programe de animație, face-painting, jocuri și concursuri interactive, tombole, decoruri personalizate pentru petreceri copii și multe altele.

Pe site-ul oficial, dispun de un portofoliu dar și de o serie de păreri venite din partea clienților care au apelat la aceștia, din care vă puteți face o oarecare idee cam despre ce e vorba. Bine de reținut este faptul că de-a lungul timpului au dobândit o experiență în spate iar aceasta își spune cuvântul de fiecare dată prin serviciile prestate de calitate. Copiii unor persoane atât VIP dar și fizice s-au bucurat de serviciile oferite de către Infinity Events.

De asemenea, puteți profita de opțiunea de a rezerva online urzitoare pentru botez.  De obicei sunt 3 prințese ursitoare bune iar una rea. Zânele, ursitoarele bune invitate la petrecere, vor ursi de bine copilului, parinților, nașilor și bunicilor acestuia.

Chiar în toiul petrecerii de botez apare la un moment dat și ursitoarea cea rea, îmbrăcată în culori închise, făcând un spectacol comic pe cinste care va fi cu greu uitat de către invitați. Desigur, răutatea ursitoarei cea rea nu va fi ațintită asupra copilului, de fapt ea este supărată pe suratele sale ursitoare pentru că nu a fost invitată la petrecerea de botez sau la petrecerea de moț , încercând fără reușită să încurce urselile.

Textele personalizate în versuri, design-ul unic, coregrafia artistică, show-ul live, ținutele spectaculoase și acrițele profesionite care vor crea atmosfera de basm vor fi exact ceea ce are nevoie petrecerea de botez a oricărui copil.

Ofertele și prețurile sunt accesibile la buzunar și își merită fiecare bănuț pentru că fericirea propriului copil este neprețuită iar timpul pe care îl petreci organizând o petrecere reușită este dublu față de timpul în care Infinity Events are nevoie pentru a crea atmosfera și petrecerea perfectă de care copilul tău și prietenii săi își vor aminti mult timp de acum încolo.

Anunțuri

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s