Produse și servicii


Ești în căutare de alarme auto, mp3 playere, aer condiționat, alarme imobil, boxe auto, supraveghere video, securitate, detecție incendiu sau sisteme audio? Pe www.titanicshop.ro o să găsești cu siguranță și ușurință ceea ce cauți datorită produselor și serviciilor puse pe categorii și bine organizate de către echipa de la Titanic Shop pentru ca tu să te poți orienta în funcție de nevoile tale, fie că ai nevoie de servicii și produse auto sau care țin de clădiri și imobile, iar dacă pentru tine contează producătorul și vrei să privești peste produsele oferite de un anumit producător, ai o listă ușor de accesat cu producătorii disponibili chiar pe site la un click distanță.

Domeniul său de activitate implică comercializarea și, totodată, instalarea de sisteme de securitate pentru autoturisme, sisteme audio pentru autoturisme și clădiri, accesorii auto (detectoare radar, senzori parcare, car-kituri, instalații xenon, sisteme de navigație), sisteme de securitate pentru clădiri, sisteme de detecție și semnalizare a incendiului, sisteme CCTV, sisteme de alarmare împotriva efracției, interfoane și videointerfoane, sisteme de control acces, rețele date/voce-cablare structurată, bariere acces auto, automatizări porți și uși garaj, sisteme de climatizare pentru autoturisme și clădiri, standuri de prezentare audio-video și folii solare și antiefracție omologate pentru autoturisme și clădiri.

Firma este una dintre primele companii din domeniul tehnicii de securitate inființate în județul Argeș și încă din anul 1994 își continuă activitatea până în prezent, fiind recunoscută pe plan local pentru profesionalismul și calitatea de care dă dovadă. Prin urmare, datorită faptului că aceasta pune preț pe calitate, puteți să fiți siguri că personalul de care dispune este bine pregătit și știe ce face.

Nu este de mirare faptul că firma este autorizată în domeniul lucrărilor de instalare sisteme securitate auto și echipamente auto de RAR, în domeniul proiectării, instalării și întreținerii/verificării sistemelor de alarmare împotriva efracției de IGPR și în domeniul proiectării, instalării și întreținerii/verificării sistemelor de alarmare și semnalizare a incendiilor de IGSU.

De menționat este că Titanic Shop vă poate asigura instalarea echipamentelor comercializate indiferent în ce zonă din țară vă aflați iar acest fapt se realizează prin echipele proprii sau prin partenerii companiei.

Plata o puteți face ramburs sau online cu cardul bancar. De asemenea, Titanic Shop vă pune la dispoziție și varianta de a achiziționa anvelope prin intermediul serviciilor de plată online în rate cu Card Avantaj ale Credit Europe Bank iar asta presupune că puteți plăti online în maxim 3 rate, prin flexibilitate și înțelegerea pe care o au față de clienți vă salvează astfel din a da toți banii odată, căci plătind în rate costurile nici nu se vor observa.

În ceea ce privește livrarea produselor aveți de ales între două opțiuni și anume curier sau Poșta Română. Puteți beneficia de livrarea produselor gratuit dacă valoarea comenzii este de minim 750 RON, produsele din promoție și cele cu greutăți de peste 10 kg sunt excluse. Costul aproximativ de transport este de 20 RON (TVA inclus) dacă valoarea este sub 750 RON. Prin curier livrarea se va face în 24 – 48 ore. În cazul transportului prin Posta Română, coletul va ajunge la cel mai apropiat oficiu poștal iar durata livrării este de 5-6 zile.

Dacă sunteți pe fază puteți prinde reduceri și promoții așa că stați cu ochii în patru pe Titanic Shop și pe noutățiile legate de serviciile și produsele pe care compania le aduce.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s