O viață sănătoasă cu produse bio


Sănătatea noastră și a familiei noastre este pusă la mare încercare având în vedere vremurile în care trăim și chimicalele care se află în produsele alimentare din magazine și uneori chiar și din piețe, detergenții și produsele de igienă personală dar și din cosmetice.

Pentru a face față avem nevoie de produse bio precum se găsesc și pe www.bioaleea.ro: alimente de bază, băuturi, cafea, ceaiuri, cereale și semințe, condimente, paste făinoase, ulei și oțet, chiar și dulciuri și snacksuri bio, cosmetice pentru igiena intimă, igina orală, igiena corpului, a feței și a părului, detergenti bio, produse bio pentru copii, alimente fără zahăr și fără gluten bio sau pachete și seturi cadou care conțin mai multe produse din aceiași gamă. Toate acestea fiind certificate bio, prin urmare asta înseamnă că sunt produse bio de calitate, certificate de către instituții autorizate.

Un stil de viață sănătos este într-adevăr costisitor și nu toată lumea își permite însă trebuie încercat pe cât posibil adoptarea acestuia. Eu consider că preșurile sunt destul de acceptabile, ținând cont de beneficiile produselor însă majoritatea ar spune că sunt piperate și totuși există soluții dacă chiar îți dorești cu adevărat să adopți un stil de viață sănătos, cum ar fi promoțiile și vânzările accelerate la produsele bio cu termen de expirare apropiat pe care le poți găsi la prețuri cu adevărat avantajoase. Diferența față de produsele cu termen de expirare mai lung este aceea că acele produse pot fi depozitate pe o durată de timp mai îndelungată în timp ce celelalte trebuie consumate înainte de termenul de exprirare, ceea ce nu reprezintă o problemă, ținând cont că achiziționăm produse, culmea, chiar pentru consum.

Produsele bio sunt, de asemenea, o salvare pentru cei care au intoleranță la lactoză sau gluten și pentru cei care trebuie să evite pe cât posibil consumul de sare și zahăr, având la dispoziție produse bio speciale care nu conțin gluten, lactoză, sare și zahăr, produse din care pot alege ceea ce le este mai recomandat.

Cu 200 RON te poți aproviziona liniștit și beneficiezi de transport gratuit iar să comanzi e foarte simplu! Poți comanda online, asta înseamnă comandarea direct de pe site, și prin mail non stop iar telefonic de luni până vineri între orele 17:00 și 21:00. Plata, indiferent de metodă aleasă pentru a comanda, se va face ramburs, la livrare.

Dacă vrei să aflii mai multe, poți intra pe blogul Bio Talk unde o să găsești rețete, articole despre compuși dăunători organismului, produse bio, discuții între cei care au ales un stil de viață sănătos și recomandări pentru diferite probleme, cum ar fi spre exemplu menținerea siluetei.

Iar dacă ți cont de tendințe, să știi că în 2014 produsele bio sunt la mare căutare și nu numai de către hipsteri ci și de persoane cunoscute și nu numai. E singura tendinșă care chiar merită urmată, eu sper ca oamenii să conștientizeze faptul că un stil de viață sănătos îi poate ajuta în mod deosebit.

O sa închei cu un citat latin care spune: ”Mens sana in corpore sano” (O minte sănătoasă într-un corp sănătos).

Reclame

Un gând despre „O viață sănătoasă cu produse bio”

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s