Beneficiile jucăriilor sexuale


Jucariile sexuale sunt cel mai des folosite pentru autosatisfacție atunci când simțiți nevoia iar partenerul nu este în preajmă. Este bine de știut că jucăriile sexuale, cunoscute și sub numele de plăceri nevinovate, nu mai sunt un subiect tabu, în special pentru doamne, însă nu multe dintre adeptele acestora cunosc și detaliile care le-ar ajuta în alegerea jucăriei potrivite.

În primul rând trebuie să știți că forma vibratorului este un criteriu cu un nivel înalt de importanță, deoarece aceasta este cea care determină modul în care vei fi stimulată. Vibratoarele în formă cilindrică sunt concepute pentru penetrare, cele curbate sunt vibratoare pentru punctul g, iar cele rotunde îţi stimulează clitorisul.

Aceste modele dar și multe alte produse interesante le puteți găsi pe Erotic Store, un magazin care îți pune la dispoziție o serie întreagă de avantaje. În primul rând, eu consider că cel mai important avantaj este acela că nu necesită o comandă minimă, prin urmare poți cumpăra din acest magazin exact cât ai nevoie și nu mai mult cum ești obligat să faci în majoritatea magazinelor online, la fiecare comandă beneficiezi de gel lubrifiant de calitate și baterii gratuit dar beneficiați și de un discount de 5% la produsele din următoarea comandă iar pentru comenzile care depășesc suma de 250 RON obţineţi livrare gratuită prin curierat rapid. Livrarea se execută într-o manieră discretă, în așa fel încât să vă protejeze intimitatea, produsele fiind ambalate ca într-un colet discret, fără să dea de bănuit ce ați comandat., este garantat că logo-ul sau orice altă descriere a shop-ului nu apare pe cutie iar coletele trimise prin courier sunt livrate cu menţiunea FRAGIL pentru a se acorda o atenţie specială la transport.

Printre beneficiile jucăriilor sexuale se enumeră și îmbunătățirea stării de sănătate a organismului prin eliberarea de hormoni care oferă organismului o stare de bine, în timpul orgasmului. Cu ajutorul jucăriilor sexuale, o persoana iși poate explora mai ușor și mult mai bine sexualitatea. Barbații dar și femeile care au un libidou scăzut chiar au constatat că viața lor sexuală s-a îmbunătățit în momentul în care aceștia au folosit diverse jucării sexuale. Dacă găsiți o oarecare dificultate în a atinge orgasmul cu partenerul dumneavoastră. aceste jucării sexuale pot fi un mod prin care puteți face acest lucru deoarece ajută să atingeți orgasmul într-un interval de timp mai scurt și vă îmbunătățește viața sexuală. Iar ca bonus, jucăriile sexuale condimentează orice relație sexuală.

Reclame

Un gând despre „Beneficiile jucăriilor sexuale”

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s