Mașini cu personalitate


Mașinile tunate sunt preferatele mele! Orice iubitor de mașini ți-ar spune exact același lucru deoarece mașinile tunate au personalitate, sunt diferite față de celelalte care sunt obișnuite iar șoferii care aleg să-și personalizeze mașina,  de obicei sunt oameni care știu ce urmăresc și care nu se mulțumesc cu puțin.

E imposibil să tunezi o mașină dintr-o bucată, componentele acesteia trebuie luate pe rând. Dar ce înseamnă a tuna o componentă a mașinii? De exemplu faruri tuning de la Motorvip pot fi adoptate deoarece se deosebesc de cele obișnuite datorită faptului că sunt mai bune, mai diverse, mai complexe și pot fi alese în funcție de un anumit aspect pe care vrei să-l oferi mașinii. Poți s-o faci să aibă o înfățișare drăguță sau o poți face să pară agresivă, desigur, cu ajutorul farurilor potrivite care să se combine ideal cu partea frontală a mașinii, farurile fiind puse pe subcategorii în funcție de marcă ca să-ți fie mult mai ușor să găsești ceea ce cauți.

Văzusem un articol foarte interesant pe Otilia-pintilioaie.blogspot.ro unde autoarea zicea că îi plac mașinile însă nu crede că s-ar pricepe vreodată la condus. M-am regăsit în acest articol prin simplul fapt că și eu sunt de aceiași părere. De la a ”decora” o mașină până la a stăpâni una este cale lungă. Mi-ar plăcea să am o mașină pe care să o tunez complet, de la faruri începând și până la motor, s-o fac să se potrivească cu mine și să-i ofer o personalitate, să-i aduc un nou înveliș care să fie unic.

Chiar mi-aș dori ca toți posesorii mașinilor să se străduiască să fie puțin mai diferiți. Vă imaginați cum ar arăta șoselele pline cu mașini tunate? Ar fi un vis devenit realitate! Nu avem nevoie de îmbunătățiri la modele vechi, avem nevoie de reinventarea modelelor fie vechi sau noi. Folosește-ți imaginația, lasă-te condus de ceea ce te reprezintă și transpune-ți ideile într-un design pentru mașina ta.

Pe deasupra există concursuri organizate special pentru mașinile tunate care pun la bătaie premii considerabile în bani, premii cu care îți poți tuna la un alt nivel mașina sau de ce nu să amortizezi costurile deja efectuate.

Prin urmare, te întreb: De ce să nu fii tu cel care se bucură de toate acestea? Nu te opri din a visa, visază și fii creativ. Demonstrează lumii întregi de ce ești capabil să realizezi și prezintă-ți mândru mașina îmbrăcată în designul care te caracterizează.

Reclame

3 gânduri despre „Mașini cu personalitate”

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s