Turismul privit din alt unghi


Nu sunt sigură dacă ați mai auzit de Booking Expert, pot spune că este un fel de Google al regimului hotelier, fiind o agenție de turism online care a luat naștere în anul 2012 și care oferă cazare în hoteluri și în pensiuni cu regim hotelier din România și care solicită plata la recepție.

Unul dintre hotelurile care vă stau la dispoziție de către agenție este Hotel Business in Targu-Mures, amplasat pe partea stângă, la intrare în oraș dinspre Sighișoara, aproape de centrele comerciale din zonă.

Nu e departe de mine hotelul, ar fi o variantă ca după ce trec de examenul maturității să fac o vizită pentru relaxare. Pe comunicatedepresa.ro am găsit câteva idei despre stațiunea Mamaia. Dacă timpul mi-ar fi permis, la cum e descrisă, acum aș fi în drum spre stațiune. Din câte am înțeles Mamaia a participat la Festivalul International al Cluburilor de la Monte Carlo alături de alte 200 de țări și nu mai puțin de 150 de cluburi renumite din Europa, Asia și America. Ghiciți ce? În urma festivalului, Mamaia se poate lăuda cu premiul “Cea mai fashion și dinamică stațiune”. Desigur, sunt multe de spus despre această realizare, mai multe informații o să găsiți ușor pe site-ul numit mai în sus. Îndiferent de ce ar spune unii, acest premiu o să aducă numai beneficii pentru litoralul românesc.

Revenind la hotel, ceea ce trebuie să știți este că Hotel Business este dedicat mai mult pentru turismul de tranzit, business, și cum spuneam, pentru relaxare, fiind adaptat tendințelor actuale în așa fel încât oferă clienților șansa unei experiențe complete, de la dotările camereleor de ultimă genereație până la relaxarea la centrul Aqua Spa sau degustarea preparatelor la restaurantul hotelului. Mai pe scurt, hotelul pune la dispozitie turiștilor camere double în regim de single sau dublu, apartamente standard sau apartamente penthouse la standarde internaționale, săli de conferințe dotate cu ultima tehnologie, restaurant cu bucătărie internațională și centru Aqua Spa de relaxare. Ceea ce mi-a plăcut în mod extraordinar, exceptând toate beneficiile aduse, este că poți rezerva online și să plătești la recepție când ajungi. În unele cazuri, rezervi online, plătești dar probabil din anumite cauze nu mai poți să ajungi și ieși în pierdere. Cu acest sistem, îți asiguri locul și ai libera alegere de a îl ocupa. Desigur, e bine să nu rezervi dacă știi că sunt șanse minime să ajungi.Ce-ți poți dori mai mult de la un hotel?

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s