Episoade: Episodul III


tumblr_loc6h07zn21qaw50so1_500

Mă enervez de fiecare dată când trebuie să părăsesc grota în care mă izolez și nu îmi găsesc căștile. Sunt supusă să aud și să suport râsetele demonice ale copiilor și vorbele celor necopți din jur.

Muzica îmi e antidot și calmat în fața lumii orbite de putere și rău voitoare.

Nu sunt greu de înțeles, mă exteriorizez și scriu ceea ce simt, ceea ce gândesc, însă sunt prea puțini să vadă sau să asculte căci oamenii nu ascultă, oamenii critică ceea ce consideră ei că au înteles doar privind nonșalanți ambalajul pe care cu toții îl purtăm pe exterior, fie conștienți sau în cel mai rău caz inconștienți.

Să nu îți fie teamă datorită faptului că nu ești înțeles, o să vină timpul în care prin munca ta o să dorească o lume întreagă să te înțeleagă căci acesta e prețul pe care cei mai mari artiști îl plătesc iar asta e o regulă nescrisă.

La momentul potrivit o persoană o să intre viața ta iar ea iți va schimba lumea, ajutându-te să iți platesti biletul spre implinire, făcând-o pe veci nemuritoare alături de tine în semn de mulțumire ca dintre toți pământenii doar ea te-a ascultat și a căutat să vadă în tine mai mult decât un ambalaj.

Poate o sa vrei să fugi la un moment dat… însă, să n-o faci. Acordă-ți timp să înțelegi cum e să fi iubit. Știu, nu ești obișnuit ca să fi în preajma unei persoane care iți doreste binele și nu răul, care nu vrea să te vadă trist ci din contră, se hrănește cu zâmbetul și fericirea ta, iar atunci când simți că nu mai reziști și izbucnești în lacrimi își astâmpără setea cu lacrimile tale sărate și iți lustruiește obrajii cu proprile-i mâini ca mai apoi să-ți sărute buzele uscate și crăpate în loc să te amăgească cu un „totul va fi bine“. O să înveți să te lași iubit și să iubești din nou chiar dacă privind în trecut la fostele iubiri, eșuate sau neîmpărtășite, te sperie acest gând.

Tu realizezi că exiști și trăiesti însă ei nu, ei sunt indiferenți și trec în zadar prin viață, lor nu o să le pară rău dacă ajung oameni fără caracter și fără coloană vertebrală căci ei au uitat de mult ce înseamnă să ai valori, vise, pretenții de la propria persoană și personalitate. Sunt toți la fel. Aceleași priviri goale și mutre acre, aceleași discuții puerile, cu același Dumnezeu. Însă tu o să suferi și o să regreți dacă o să te cobori la nivelul lor pentru că tu ai văzut lumea la lumina zilei în timp ce ei trăiesc zi de zi în beznă și ceață.

Și eu sunt ca tine, au vrut sa îmi fure și mie visele și să le vândă pe bani puțini corporațiilor însă eu m-am luptat cu ei și continui s-o fac căci n-aș putea să trăiesc o viață de sclav și sunt sigură că nici tu nu iți poți imagina cum ar fi să trăiești după regulile stupide impuse de societate. Tu și cu mine, noi nu o să fim roboții lor, o să îi căutăm pe cei care sunt ca noi și o să ne opunem traiului mizer, fără frumusețe și naturalețe, toxic pentru suflet, pe care ei îl servesc ca fiind bun și, desigur, demn de urmat.

Reclame

3 gânduri despre „Episoade: Episodul III”

  1. Mihu, or fi ei cum sunt…dar sunt multi. Si la urma urmei traiesti printre ei, trebuie sa te prefaci macar ca le respecti regulile si ca traiesti dupa aceeasi norma, ca au tendinta de a respinge pe oricine e mai diferit.

  2. Ești o adolescentă foarte inteligentă, trecută prin viață cu niște păreri formate și conturate de seriale cu adolescenți la fel de deștepți și originali ca tine. Deși e evident faptul că ai făcut română cu femeia de servici, e de apreciat că pui diacritice. Îmi pare rău că trebuie să trăiești într-o lume atât de crudă, ale cărei depravări ai ajuns atât de bine să le vezi și să le contești. După felul în care te exprimi și folosești cuvinte ale căror sens nu îl cunoști, tind să cred că valorile la care te referi sunt prostia și ignoranța. Sunt perfect de acord. Trebuie să încurajăm prostia, agramații și să facem anarhie! Să ne împotrivim inteligenței satanice pentru că ea are consecințe extrem de grave. Ferească-ne Dumnezeu de oamenii citiți, că ăștia duc lumea la depravare.

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s