Action cam pentru succesul sportivilor


Acum că se apropie Street Heroes cu ediția a 10-a, unul dintre cele mai mari evenimente urbane din țară, care este, de asemenea, o oportunitate imensă pentru sportivii care practică sporturi urbane, e momentul ideal să achiziționați o cameră video de acțiune. Orice sportiv trebuie să dețină o action cam și ar fi ideal ca aceasta să fie de cea mai bună calitate și, desigur, la un preț accesibil oricărui buzunar. Poți găsi action cam atât cu telecomandă cât și fără dar și subacvatică cu LCD și la rezoluții începând de la 720P până la 4K. Sună bine, nu-i așa?

Totuși, te ce ai avea nevoie de o cameră video de acțiune? În primul rând, pentru că le faci cinste momentelor tale de glorie, acestea merită înregistrate și păstrate pentru anii care vor urma. Nu ți-ar plăcea să le arăți nepoților de ce anume erai capabil în tinerețe? O poveste poate fi spusă în cuvinte însă cel mai frumos și mai eficient se spune prin imagini.

E bine să investești în echipamentul de sportiv dar și în promovarea personală iar aceasta se realizează cu siguranță prin intermediul site-urilor de socializare și în general a internetului. Uite încă un motiv pentru care o cameră video de acțiune reprezintă o achiziție înțeleaptă și folositoare. Sponsorii și fanii nu o să fie în parcul sau locul unde îți exerciți pasiunea, ci undeva răspândiți în lume, de aceea trebuie să promovezi ceea ce faci prin dovezi concrete precum sunt filmulețele.

Accesoriile și prinderile camerelor video de acțiune nu trebuie neglijate. E recomandat ca înainte să te pui pe treabă să ai tot ce îți trebuie pentru a te asigura ca sesiunea video să devină o reușită de pe urma căreia te vei bucura și vei putea beneficia.

Documentează-te citind sau urmărind tutoriale cu privire la modul corect în care poți folosi tipul de cameră video de acțiune ales și asigură-te că aceasta poate îndeplinii cerințele pe care sportul practicat de către tine le solicită, țin să menționez acest aspect deoarece există camere bine arajate pe categorii pentru fiecare sport și trebuie să te ghidezi în funcție de acestea căci fiecare cameră dedicată unui anumit sport are beneficiile sale, spre exemplu, nu poți alege o cameră video de acțiune pentru snowboard în cazul în care tu ai nevoie de o cameră video de acțiune pentru bicicletă.

Pe lângă echipamentul pe care sportul practicat îl necesită și echipamentul de protecție, camera video de acțiune este un must-have. Uită-te la toți sportivii cunoscuți care își filmează cascadoriile, au milioane de subscriberi și o mână de sponsori gata oricând să îi susțină. Crezi că au câștigat toate acestea doar muncind sau prin noroc pur? Cu siguranță nu. Au știut cum să își promoveze munca iar în acest fel au câștigat interesul și admirația publicului. Cu excepția prieteniilor tăi de la bloc, nimeni n-o să afle de talentul care zace în tine și care s-a transformat într-o pasiune dacă tu nu faci ceva în această privință.

Acum, pune piciorul în prag, achiziționează o action cam și treci la treabă. Vreau să văd de ce ești în stare, nu să aud.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s