Localuri & restaurante Bucuresti


Peste două săptămâni urmează să fac o micuță călătorie până în București. Trebuie să vă spun că nu am mai fost în capitală așa că o să îmi fie puțin cam greu să găsesc un restaurant bucuresti unde să pot să mânânc sau să beau o cafea când ajung. Chiar dacă te gândești că București e un oraș mare, șansele sunt slabe ca să găsesc un local după bunul meu plac deoarece eu sunt puțin mai pretențioasă și e posibil ca aceste localuri și restaurante să nu aibă mâncare vegetariană sau cafea pe gustul meu.

Mă gândesc să fac mic studiu de piață ajutându-ma de internet. Ideal ar fi să găsesc un portal care a adunat în același loc cele mai importante restaurante și localuri din București pentru a îmi fi mai ușor să arunc o privire de ansamblu ca mai apoi să le pot analiza pe cele care cred eu că sunt pe gustul meu, luându-le în parte pe fiecare dintre cele vizate.

Am găsit un site cu localuri în București, este foarte bine structurat prin punerea pe categorii a localurilor, mai exact cafenelele cu ceainăriile, pub-urile cu barurile iar restaurantele cu pizzeriile. Pot spune că partea cea mai bună este că ai opțiunea să adaugi o firmă sau un local care să apară pe site în caz că ești proprietarul unui local sau dacă cunoști un local excelent care nu este adăugat și ești binevoiești să ajuți comunitatea să se dezvolte. Aceste portaluri sunt foarte folositoare atât pentru turiști cât și pentru localnicii care nu sunt chiar la zi cu noutățile din împrejur. Fiecare oraș mai mare din țară ar trebui să dispună de un asemenea portal, sunt sigură că nimeni nu are nimic de pierdut, localurile beneficiază de publicitate și expunere iar potențialilor clienți li se prezintă gratuit și într-un timp scurt opțiunile de unde pot alege ceea ce consideră ei că este mai avantajos și potrivit propriilor gusturi.

Desigur, puteți găsi și restaurante pentru evenimente și oferte de meniu, decorațiuni, muzică, foto-video pentru botezuri, nuntă și locații pentru luna de miere sau pentru o bine meritată vacanță.

Un top al locațiilor este ideal, însă dacă portalul dispune și de sfaturi utile este și mai bine. Sfaturile utile au ca rol să vă îndrume spre alegerea locațiilor, decorațiunilor, meniurilor și toate celor care vă trebuiesc în funcție de preferințele dumneavoastră dar și de buget. Puteți alege să vizitați recomandăriile portalului în cazul în care nu aveți o idee de unde să porniți căutarea.

Dar în orice caz, trebuie să spun că mie îmi va fi foarte folositor un asemenea portal când o să plec în micuța mea călătorie spre București, abia aștept să încerc restaurantele și localurile recomandate și de ce nu să fac o recenzie pentru fiecare local vizitat în parte.

De acum înainte, călătoriile mele vor fi cu o adevărat o bucurie fără stresul localurilor și a restaurantelor din orașul vizitat, căci după un drum lung oricine merită să se relaxeze la o cafea sau la o salată într-un loc pe cinste și abia apoi să își continue drumeția.

Reclame

3 gânduri despre „Localuri & restaurante Bucuresti”

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s