Organizarea petrecerilor


Eu am terminat liceul pe specializarea organizator banqueting, prin urmare sunt consștientă de cât de greu este să organizezi o petrecere sau un eveniment. Necesită timp, răbdare, nervi de oțel și multă, multă dedicare.

Chiar și în proiectul de specialitate pe care l-am prezentat în fața comisiei, am specificat faptul că întptdeuna este mai bine să îți pui nădejdea într-un specialist în domeniu deoarece are legături și relații, experiență și portofolii, viziuni noi și răbdare, calități și atuuri necesare în organizarea unei petreceri.

infinityevents.ro nu este numai un specialist, ci o echipă de specialiști pregătiți să îți transforme petreceriile în amintiri de neuitat.

Precum orice părinte îți dorești să îți vezi copilul fericit și împlinit, de aceea Infinity Events îți pune la dispoziție o gamă variată de personaje pentru petreceri de copii și o garderobă unică pentru animatorii necesari unei petreceri de copii, care vor scoate la iveală latura dumneavoastră de copil și vă veți putea distra alături de copilul dumneavoastră și prietenii săi.

Însă asta animatorii veseli și colorați nu sunt tot! Vă mai așteaptă și baloane modelate sub formă de animăluțe, flori, săbii, scuturi, pistoale, lebede etc., baloane de săpun, pictură pe față, sclipici, costume de carnaval, toate acestea sunt elementele principale ale unei petreceri memorabile. De asemenea, puteți opta pentru un magician care să-i uimească pe copii, piese de teatru sau spectacol karaoke pentru copii.

În cazul în care sunteți o fire mai creativă și inventivă, puteți apela la îngerașii, spiridușii, zânele, clownii și desigur zânele Ursitoare destinate petrecerilor de botez, moț sau turtă, care vor crea o poveste în jurul petrecerii. Există trei prințese ursitoare bune și una rea. Zânele, ursitoarele bune care sunt invitate la petrecere, vor ursi de bine copilului, părinților, nașilor și bunicilor acestuia. În mijlocul petrecerii de botez apare ursitoarea cea rea, îmbrăcată în culori închise, realizând un show comic pe cinste ce nu va fi uitat de către invitați. Desigut, răutatea celei de-a patra nu se va răsfrânge asupra copilului, ea este supărată pe suratele sale ursitoare pentru că ea nu a fost invitată la petrecerea de botez sau la petrecerea de moț, încercând fără reușită să încurce urselile. În final, copilului îi va fi sortit să aiba parte de cele mai importante lucruri în viață și anume sănătate, fericire, înțelepciune, iubire și noroc.

Vă mai oferă servicii pentru botez și nuntă formate din pachete foto, video și DJ și bonusuri care includ albume foto între 50 și 100 de fotografii, în funcție de eveniment. De asemenea la pachetele pentru botez aveți la dispoziție un pachet care include ursitoare iar la pachetele de nuntă ”All inclusive” beneficiați de servicii video, foto, DJ + sistem sinorizare + system jocuri de lumini, stroboscop, laser, mașină de fum, mașină baloane de săpun pentru întreaga durata a evenimentului, orice tip de muzică, dar șl fotocartea care este cu pagini cartonate, colaj personalizat și copertă din piele personalizată, alăturându-se un balion jumbo, 2 hostess pentru a ajuta la bunul demers al evenimentului dar și un animator pentru copii.
Distracție plăcută!

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s