Tratament Ormus de glanda tiroida


Glanda tiroidă este o glandă sensibilă, cea mai mare glandă endocrină a corpului și este situată la nivelul regiunii cervicale anterioare, aceasta ajută la funcționarea armonioasă a organismului, însă poate duce la diverse afecțiuni precum variații ale nivelului energetic, intoleranță la frig sau căldură, vartiații ale tonusului muscular, labilitate emoțională sau probleme cu greutatea corporală.

Există două cazuri și anume secreția insuficientă de hormoni tiroidieni care este numită hipotiroidie și este însotită de scăderea consumului caloric, mai bine spus hipometabolism, iar al doilea caz îl constituie secreția excesivă de hormoni tiroidieni care determină hipertiroidie sau tireotoxicoză și hipermetabolism.

Secreția insuficienţa a hormonilor tiroidieni duce la acumularea de grăsime în circulaţia sangvină. Hipotiroidia provoacă o încetinire a metabolismului, inclusiv celui al grăsimilor și prin urmare apar creşteri ale nivelului colesterolului şi trigliceridelor.

Secreția excesivă a hormonilor tiroidieni accelerează metabolismul și crește riscul apariției bolilor de inimă și pierderea de masă osoasă.

Sincer, vă spun că nu este o problemă pe care s-o puteți ignora, în caz că vă identificați în simptomele enumărate mai în sus, trebuie să mergeți imediat la doctor ca să vă trimită la un specialist și acționat în următorul moment după ce va fi pus diagnosticul care confirmă că suferiți de această afecțiune pentru a urma un tratament de glandă tiroidă pe care îl puteți găsi pe site, având ocazia să beneficiați de o reducere prin utilizarea codului ”REDUCERE”. Mama și frățiorul meu mai mic au suferit de această afecțiune a glandei tiroide. Frățiorul a moștenit de la mama, căci este ceva care se poate transmite din generație în generație, fiind ereditar. Glandele lor tiroide nu secretau destui hormoni tiroidieni.

Pentru a se trata au fost nevoiți să urmeze un tratament lung și dificil pe bază de pastile. Cu greu și-au revenit, abia în ani de zile. Mi-as fi dorit ca să existe un tratament mai rapid și mai eficient pe vremea aceea, un produs care să servească drept tratament pentru glanda tiroidă precum ORMUS COPPER care conține cupru coloidal și cupru monoatomic, în general cuprul având un rol foarte important la nivelul organismului, printre beneficiile sale enumerându-se rolul important în procesul de creștere prin ajutorul adus la formarea oaselor, reglarea funcțiilor hipofizei și tiroidei, prevenirea sterilității și prevenirea accidentelor vasculare, prorietățiile antiinflamatorii care reduc simptomele date de artrită și rolul în formarea globelelor roșii, de asemnea, ajută la reducerea colesterolului rău favorizand creșterea colesterolului bun.

O glandă tiroidă sănătoasă este un pas spre fericire care poate fi realizat doar prin ajutorul unui tratament corespunzător și bazat pe ingredinte precum cuprul. Sănătatea dumneavoastră și a celor din jur contează cel mai mult, căci un om sănătos este un om capabil.

Este ideal să urmăm principiul:

Mens sana in corpore sano. (traducere: O minte sănătoasă într-un corp sănătos)

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s