Tu esti propriu tau stapan si sclav


image

Tind să cred că majoritatea ați urmărit „The Secret” sau ați citit cartea cu același nume. În caz contrar, vă recomand, este o „lucrare” inspirațională și motivațională care se poate transforma într-o filosofie de viață după care să te ghidezi. Am fost obsedată de ceea ce am aflat după ce am urmărit filmul care este, de fapt, un documentar despre oamenii care au reușit în viață dar care s-au folosit de aceiași metodă pentru a se realiza.

Aceștia, mai bine spus, au crezut în ei și în propriile forțe și au biruit în fața greutăților. Este vorba despre legea atracției, se spune că atunci când îti dorești ceva anume cu adevărat tot Universul conspiră pentru ați îndeplini dorința. La început am crezut. Acum tind să cred că este vorba soar de efectul placebo și de o proprie manipulare. Da, ne manipulăm singuri. Nu știați?

Nu este neapărat un lucru rău să te manipulezi pentru a îți atinge țelurile. Chiar există o metodă de auto-motivare care este utilizată fie conștient, fie inconștient și anume lie yourself until you became what you wanted (traducere: minte-te până devi ceea ce ți-ai dorit). Dacă îți repeți de fiecare dată când intri într-o încăpere că strălucești, în cele din urmă o să crezi cu adevărat acest lucru și prin atitudine o să le transmiți și celorlalți care o să creadă mesajul transmis.

Oamenii nu sunt atât de greu de înțeles, îndrăgostiții sunt.

Dream big, work hard and never stop believing in yourself! ( traducere: visează mare, muncește din greu și niciodată să nu te oprești din a crede în tine)

Anunțuri

2 gânduri despre „Tu esti propriu tau stapan si sclav”

  1. Recomand documentarul! insa nu trebuie privit ca pe o noua religie sau ceva de genul, ci pur si simplu trebuie sa realizezi ca tot ceea ce te opreste sa iti indeplinesti visurile, sa gasesti fericirea… esti tu insuti/insati. Un pic de auto-motivare si dezvoltare personala nu strica.

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s