Detaliile mici fac diferente mari


Accesoriile fac parte dintr-un outfit complet și nu trebuie să lipsească. Ceasurile de mână sunt niște accesorii clasice care nu doar că ne oferă un look mai aparte, dar, de asemenea, ne sunt și de folos fiind practice. Pot fi purtate atât de bărbați cât și de către femei. Am observat chiar în cercurile de oameni din care fac parte că majoritatea dețin un ceas de mână, unii doar pentru a întregii outfit-ul iar alții pentru a fii mai responsabili.

Punctualitatea este o calitate rară, în ziua de astăzi, pe care atât oamenii de lângă noi cât și angajatorii, spre exemplu, o apreciază și tind să ne judece după cât de bine o stăpânim. Cu o simplă căutare pe google ceasule romania, o să găsiți o serie de modele de ceasuri de mână chiar pe site-ul cu același nume. Ținând cont că sărbătoriile se apropie vertiginos și ne dorim ca să ne arătăm recunoștiința și dragostea față de cei dragi prin mici atenții și cadouri, un ceas de mână de calitate, elegant și practic poate fi cadoul ideal deoarece tuturor ne plac ceasurile de mână și nu poți greși cu un asemenea dar, indiferent că e vorba de frați, părinți, mătuși sau bunici, iar dacă sunteți cu ochii în patru puteți prinde reduceri considerabile. Site-ul despre care vorbeam mai în sus vă oferă o soluție pentru a găsi mai ușor modelul, mecanismul, forma, materialul și culoarea carcasei, materialul brățării și alte funcții pe care le așteptați de la ceasul de mână potrivit dumneavoastră sau celor dragi, printr-un filtru de căutare.

Unii sunt de părere că își pot folosi foarte ușor, de asemnea, telefonul mobil pentru a afla ora exactă, însă uită că telefonul mobil are altă atribuție și se poate descărca oricând, lăsându-te cu ochii în soare, în timp ce un ceas de mână are ca atribuție de bază ora exactă. Uităm să folosim lucrurile pentru ce sunt făcute și le înlocuim cu tehnologia, însă niciodată nu o să îți întregești look-ul cu un telefon mobil, ci mai degrabă cu un ceas pe măsură care să te definească.

Chiar dacă haina nu face pe om, ci omul face haina, putem spune că tindem să judecăm omul după aparențe și după modul în care acesta se comportă și poartă anumite haine și accesorii. Chiar dacă nu recunoaștem și susținem că nu contează aceste detalii, în sinea noastră îi judecăm aspru pe cei din jur.

Nu pleca niciodată de acasă fără să-ți fixezi ceasul pe mână, căci detaliile mici fac diferențe mari.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s