Royal Canin


Animalele de companie sunt cele mai bune prietene ale omului, în special câinii deoarece aceștia sunt cu mult mai loiali în comparație cu alte animale și trebuie să recunosc că îmi plac într-un mod special, îți pot transforma zilele ploioase sau zilele în care ești singur în zile senine și pline de fericire, iubindu-te necondiționat. Eu consider că odată ce ne asumăm responsabilitatea de a avea și a crește un câine, trebuie să fim atât realiști cât și conștienți că aceștia au nevoie de toată atenția, grija și iubirea pe care le-o putem oferi. Prin urmare, contează de câte ori le faceți baie, cât de des vă jucați cu ei și în mod special ce fel de mâncare le cumpărați.

Royal Canin dispune de hrană uscată pentru cele mai răspândite rase, pentru toate taliile și, de asemnea, pentru toate stadiile de viață ale cățelușului dumneavoastră. Această hrană uscată, precum royal canin medium junior, oferă calități nutritive potrivite nevoilor animalelor de companie.

Este important ca să vă hrăniți animalele de companie în funcție de niște criterii bine stabilite, cum am menționat mai în sus. De ce? Pentru că fiecare rasă, spre exemplu, are nevoie de alți nutrienți în plus, la fel cum noi oamenii, fiecare în parte trebuie să mânânce mai mult spanac pentru fier sau mai multe fructe pentru vitamine, alimentația noastră diferă de la individ la individ și cam așa funcționează și la animalele de companie.

Atunci când alegem să creștem un animal de companie de mic puiuț, trebuie să fim conștienți că ne asumăm și o mai  mare responsabilitate deoarece acesta este în creștere și trebuie îngrijit  cu mare atenție, ca un copil.

Beneficiile unei hrăniri corespunzătoare se vor putea observa pe parcursul creșterii. Dispoziția de spirit și blană strălucitoare sunt primele semne care indică o alimentație corectă și bine stabilită. Când alimentația este nepotrivită, animalele de companie își pierd din strălucirea blănii, devin obosite, leneșe și fără poftă de mâncare. Nimeni nu își dorește ca animăluțul mult iubit să sufere sau să treacă prin asemenea stări care să îi afecteze într-un mod atât de negativ.

Ceea ce oamenii nu înțeleg atunci când aleg să îngrijească un suflet de animal este că își asumă această imensă responsabilitate, viața unei ființe fiind în mâinile lor și soarta acestor animăluțe depinzând de către ei. Tind să cred că ar trebui să existe o perioadă de probă înainte ca oamenilor să le fie încredințat un animal de companie, pentru ca un specialist să analizeze cât de bine este tratat și îngrijit animalul ales, ca mai apoi în urma rezultatului să se decidă dacă acel om este capabil sau nu să aibă grijă de un animal de companie.

Părinții noștrii au trecut cu noi exact prin aceleași etape. Nu cred că ei au ezitat să facă tot posibilul pentru ca nouă să ne fie cel mai bine și să fim cât mai sănătoși cu putință. Din acest unghi ar fi ideal să privim asupra acestei probleme care implică îngrijirea propriului animal de companie.

Anunțuri

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s