Spune-ti povestea fara cuvinte cu Jadoris


Cele mai speciale și frumoase momente sau evenimente din viața noastră merită să fie capturate și bine păstrate pentru totdeauna, ca mai apoi când o să discutăm despre aceste amintiri să avem atât dovezi că s-au întâmplat cu adevărat cât și să ne reîmprospătăm memoria și să retrăim prin intermediul albumelor foto aceleași momente de bucurie.

Pe pagina jadoris vă stau la dispoziție diverse proiecte deja realizate care vă vor putea convinge de aceste lucruri, având oportunitatea să vizualizați portofolii care cuprind poveștile celor care au avut încredere și s-au lăsat pe mâna celor doi tineri îndrăgostiți de frumos și pasionați de fotografie, care stau în spatele Jadoris Photography și ale poveștilor pe care le puteți vedea pe pagina acestora. Aceștia sunt pregătiți să vă ajute în a vă putea spune și gestiona cele mai frumoase și cele mai memorabile povești pe care le veți trăi fără ca să vă folosiți de cuvinte, ci doar prin intermediul fotografiei și albumelor realizate mai apoi. Cei doi tineri, mai bine spus Adina și Andrei, au ca obiectiv să urmărească și să surprindă atât momente de spontanietate, imprevizibile cât și momente unice, transformându-le în amintiri palpabile și povești în care dumneavoastră aveți rolul principal. Aceste povești pot fi  constituite de botezuri, maternitate, familie, logodnă, sesiuni tematice, nunți și sesiuni after wedding sau trash the dress care este unul dintre cele mai noi și în vogă trenduri din occident, începând să facă ravagii și la noi în țară, fiind un must have al unei nunți moderne și reușite, acest trend presupunând distrugerea rochiei de mireasă pentru realizarea unor fotografii artistice și deosenite alături de mire cu scopul de a îmbogăți și originaliza albumul de nuntă.

Probabil că în acest moment al vieții dumneavoastră nu realizați importanța albumelor foto, însă trebuie să știți că acestea sunt hrană pentru suflet și niște investitii inteligente și de durată care vă vor transforma zilele de bătrânețe mai puțin senine în zile senine și încărcate de-a dreptul cu trăiri din trecut care au reprezentat momente speciale din viața dumneavoastră, dându-vă o stare de melancolie și mai ales reamintindu-vă de perioada tinereții, având ocazia să împărtășiți aceste amintiri chiar cu copiii sau nepoții dumneavoastră.

Jadoris Photography este alegerea potrivită pentru realizarea albumelor foto, deoarece este o firmă capabilă și responsabilă cu un simț estetic dezvoltat și un aer de profesionalism vizibil prin rezultatele pe care le puteți vizualiza în portofoliul acestora. Calitatea primează și acesta trebuie să constituie un principiul după care să vă ghidați în viață. Serviciile oferite de către această firmă transmit cu siguranță încredere, devotament și calitate, fiind exact ceea ce aveți nevoie pentru evenimentele și momentele care merită să fie întipărite nu numai în mintea noastră ci și prin ajutorul altor alternative precum albumele foto.

Nu lăsați ca poveștile care v-au schimbat și marcat viața într-un mod pozitiv să fie uitate, luați atitudine în această privință și profitați de posibilitățile care vă stau la dispoziție, nu fiți ignoranți cu propriile amintiri căci, cu siguranță, veți regreta mai târziu.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s