Usa putin deschisa


image

Când îl suni și îi spui atât de firesc:
– Sunt jos. La ce număr să sun? Okay, okay. Deschide.
Și nu îți spune nimic mai mult decât ceea ce îl întrebi, chiar dacă apari neanunțată. Te așteaptă cu ușa puțin deschisă și te cuprinde în brațe cum intri înăuntru. Îl săruți cu dor și sete și din privirile lui îți dai seama că te aștepta dinainte ca tu să te gândești măcar să vrei să vi.
– Vino, am o surpriză pentru tine, îți șoptește și te prinde de mână.
Tăcută îl urmezi pas cu pas. În dormitor te așteaptă o floare și piesele preferate pe care v-ați mărturisit cu obrajii în flăcări și tremurat în glas „Te iubesc”, pentru prima dată. Sunteți obosiți dar flămânzi de dor. Cine poate dormi cu pofte și burta goală când ceea ce au nevoie pentru a umple golul este chiar în dreapta lor, la niciun centimetru distanță.

Într-o zi o să-ți amintești cu drag și o să îți fie dor să-l mai privești cu ochi de copil și să-i citești pe chip emoțiile care-l cuprindeau ca-n prima zi, atât de vii și prezente, atât de specifice unui om care este iubit și iubește cu tot sufletul. N-ar mai fi iubirea un sentiment atât de complex dacă nu ar durea în același timp. Fără să știți vă veți pierde trupurile în alte așternuturi și buzele în alte sărutări, uitând că odată doar sunai și te aștepta cu ușa puțin deschisă.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s