Fotografii de nunta cu Cristi Neasca


Cu toții ne dorim ca la orice eveniment important din viața noastră, precum nunta, să fie prezent un fotograf pentru a surprinde momentele memorabile alături de cei prezenți. Însă, cunoști după ce criterii trebuie să alegi fotograful?

În primul rând, ai nevoie de un fotograf profesionist. Diferența dintre un fotograf profesionist și un fotograf amator constă în mai multe aspecte cum ar aparatura folosită, siguranța pozelor surprinse în cadrul nunții, cunoștiințele și experința. Un fotograf profesionist va știi mult mai bine cum să realizeze cadre ideale, iar pozele vor avea o calitate superioară datorită aparaturii pe care acesta o folosește spre deosebire de un fotograf amator care deține o aparatură mai slabă și un bagaj de cunoștințe mai redus. De asemenea, un profesionist se va asigura ca pierderea pozelor să fie imposibil prin luarea unor măsuri corespunzătoare, în timp ce un amator nici nu s-ar fi gândit că acest lucru s-ar putea întâmpla.

Un exemplu foarte bun de fotograf profesionist este Cristi Neasca, care activeaza de peste 4 ani și care a participat la mai mult de 80 de evenimente, ajungând să facă parte din Wedding Staff începând cu anul 2012, iar din luna septembrie a anului 2013 bucurându-se de aderarea în comunitatea celor mai buni fotografi de nunți din întreaga lume și anume Fearless, unde a obținut premii pentru fotografii. Fotografiile premiate de Fearless se adaugă în portofoliul fotografiilor premiați care fac parte din comunitate, iar premierea se realizează o dată la două luni, cei care adună cele mai multe premii pentru fotografii sunt nominalizați ca fiind cei mai recomandați fotografi de nunți.

Una dintre fotografiile premiate ale fotografului Cristi Neasca este aceasta.

CristiNeacsa-r23

O fotografie deosebită, deloc obișnuită, care surprinde un moment special și emoționant din cadrul nunții celor doi îndrăgostiți.  Calitatea pozei dar și unghiul potrivit din care s-a realizat aceasta, îl recomandă pe Cristi ca fiind un fotograf profesionist pentru nunți.  Dacă vă doriți ca și fotografiile dumneavoastră de nuntă să fie deosebite, evitați fotografii amatori și apelați la un fotograf profesionist. Este un eveniment unic și mult așteptat, metită să fie tratat în așa fel încât calitatea să primeze. Poate, la un moment dat, o fotografie din cadrul nunții dumneavoastră va fi premiată și pusă în mândrul portofoliu al fotografului.

 

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s