Alimentatia animalelor de companie


Te întreb, ce poate fi mai plăcut decât un animal de companie pe care să îl iubești și să îl îngrijești așa cum se cuvine și care să te bucure prin simpla lui prezență și drăgălășia de care dă dovadă? Fie că vorbim despre câini sau pisici, pești, păsări, rozătoare sau reptile, toate animăluțele de companie au nevoie de iubire și de o alimentație sănătoasă care să le crească calitatea vieții și să le mențină într-o formă cât bună. Să nu uităm că sunt niște ființe lipsite de apărare și predispuse la sute de boli care se pot dovedi a fi fatale pentru acestea.

Probabil că nu aveți timp să umblați pentru a găsi hrana ideală, nu vă condamn în această privință însă vă vin în ajutor cu o soluție, de aceea vă prezint o alternativă care să vă ajute în acest sens. www.petpal.ro este un pet shop online de unde puteți comanda atât hrană pentru animalele dumneavoastră de casă, cât și accesorii destinate acestora, desigur, la prețuri accesibile. Pet shop-ul online vă pune la dispoziție o gamă largă de produse de calitate de la distribuitori de renume precum Royal Canin, Bosch, Sanabelle, Acana, Guabi, Brit, Taste of The Wild, Schesir, Applaws și mulți alții.

Probabil că nu te-ai fi gândit la faptul că alimentația animalului tău de companie constituie o asemenea responsabilitate, însă este cu adevărat o responsabilitate pe care trebuie să o iei în serios, căci de alimentație depinde starea animăluțului. S-a dovesdit că organismul nu are nevoie de medicamente pentru a își reveni dintr-o boală sau pentru a preveni bolile, ci de o alimentație potrivită. Atât noi cât și animalele noastre suntem ceea ce mâncăm, prin urmare este esențial să nu neglijăm alimentația ci să încercăm să o facem cât mai diversă, mai sănătoasă și mai bună din punct de vedere calitativ.

În cele din urmă, banii pe care o să îi investești în cabinetele veterinare pe viitor o să fie cu siguranță de două ori mai mult decât banii pe care îi poți învestii în hrana animalului tău de companie. Scutești atât biata ființă de suferință și totodată îi oferi atenția și iubirea de care are nevoie pentru a se dezvolta frumos. Până la urmă, fericirea animăluțului tău de companie este bucuria ta și mândria că ești un stăpân responsabil și capabil să aibă grijă de o altă ființă care depinde de tine și are nevoie de ajutorul tău.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s