Poti preveni accidentele cu Starlubricants


Dacă sunteți în căutare de produse de îngrijire pentru eficiența optimă a motorului, pentru reducerea uzururii şi mai ales pentru diminuarea consumului de combustibil, însă nu știți în ce direcție să vă îndreptați, vă aduc la cunoștință că Starlubricants este un distribuitor autorizat de Uleiuri Mobil pentru transmisii auto în România. Cu siguranță toată lumea a auzit de Mobil 1, în ultimii 36 de ani a făcut diferența simțitor prin inovație și performanță, fiind lider mondial al uleiurilor sintetice de motor, oferind o gamă completă de produse de calitate pentru vehiculele de pasageri și comerciale, recomandându-vă lubrifiantul potrivit nevoilor dumneavoastră. De asemenea, puteți beneficia de monitorizarea și testarea condiției uleiului. Uleiurile acestea ajută la reducerea uzurii pe inelele pistoanelor și alezajul cilindrilor, lubrifiază repede întreg motorul în secundele critice de după pornire la condiții de temperatură scăzute, curăță motoarele murdare și le protejează de depuneri chiar și în condiții de temperatură ridicată.

Lichidele tip antigel concentrate marca Mobil vă pot ajuta extrem de mult în ceea ce privește sistemele de răcire ale autovehiculelor de pasageri și comerciale, oferindu-le acestora protecție metalelor folosite în circuitele de răcire împotriva coroziunii, cavitației și supraîncălzirii, fiind esențiale pentru o bună funcționare a autovehiculelor.

Chiar dacă alegeți să credeți că nu aveți nevoie de aceste uleiuri de calitate pentru o bună funcționare a autovehiculelor, optând pentru uleiuri de calitate inferioară, o să vă loviți de ineficiență și de posibile defecțiuni. Buna stare a autovehiculului dumneavoastră trebuie protejat cu orice preț pentru a nu se degrada și distruge mai repede decât s-ar estima, de aceea consider că trebuie să luați măsurile potrivite pentru a vă asigura că transportul de pasageri sau de comerciale este realizat în siguranță. O treabă bine făcută va aduce după sine laude și recompense, în timp ce o treabă prost făcută aduce după ea numai necazuri și dezamăgiri de care vă puteți lipsi. Eu sper să faceți alegerile potrivite.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s