Anvelope Acvila Romania – consultanta gratuita


Siguranța este cea mai importantă într-o călătorie care implică și mașina. Toate reviziile mașinii trebuie să fie la zi. Anvelopele au o mare importanță iar presiunea anvelopelor autoturismului dumneavoastră necesită o verificare periodică, acestea nu trebuie să fie utilizate pe o perioadă mai lungă de maxim 5 ani căci riscul de a vă predispune accidentelor în cazul unor anvelope uzate este mai mare, în același timp trebuie să țineți cont și de tipul anvelopelor care sunt destinate pentru vară sau pentru iarnă, se recomandă evitarea utilizării anvelopelor de vară pe perioada iernii sau vice versa.

Acvila Romania dispune de anvelope de iarna si vara, susținând siguranța optimă în timpul condusului. Condițiile pe care anvelopele destinate perioadei de vară nu le poate îndeplinii în plin sezon de iarnă sunt evidente, condițiile de vreme sunt instabile iar drumurile pot fi o adevărată provocare pentru conducătorii auto, căci umiditatea, temperaturiile scăzute, zăpada, poleiul sau gheața, toate acestea nu pot fi ținute sub un minim control cu anvelopele de vară.

anvelope-vara-tigar-sigura-14570-r13-71-t

Pentru o aderență sporită în condiții atât de dificile, anvelopele de iarnă sunt cele mai potrivite, fiind realizate pentru a îndeplini acest scop. Utilizarea anvelopelor potrivite sezonului de iarnă când le este timpul, sub 7 grade, nu ajută numai la siguranță sau la o mai ușoară manevrare a autovehiculului, ci te ferește de amenzi căci sunt obligatorii în condițiile în care carosabilul este înzăpezit sau acoperit de gheață. Cea mai înțeleaptă decizie este să eviție orice neplăcere, ca să poți să te bucuri de o călătorie ușoară și mai puțin obositoare.

La temperaturi care încep să atingă 10 grade, este recomandat să schimbați anvelopele de iarnă cu cele de vară, căci acestea rezistă la condițiile în care solul este încins și plin de pietriș sau praf, frânarea pe carosabilul uscat și sec fiind mult mai ușor de realizat, iar consumul mașinii va fi mult mai redus.

anvelope-vara-tigar-sigura-14570-r13-71-t

Pe Acvila Romania vă stă la dispoziție un consultant al firmei care este vă poate acorda în permanență consultanță gratuită în ceea ce privește alegerea celor mai bune anvelope, acesta fiind un avantaj de care puteți beneficia, repet, gratuit.

Fie că vă doriți sau nu, legea vă obligă să schimbați anvelopele în funcție de sezon și chiar fără această lege, ar trebui să fiți conștienți că nerespectând această regulă vă puneți viața în pericol, dar și a celorlalți pasageri.

 

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s