Petrecere de Craciun


De Crăciun, părinții caută sute și mii de soluții și alternative, cât mai spectaculoase și ideale, pentru a își răsfăța proprii copii cu ocazia sărbătorilor. Unii aleg să îi ofere copilului o mică atenție sub brad în ziua de Crăciun, iar alții preferă să apeleze la o petrecere tematică de Crăciun pentru copii. Da, nu este ușor să organizezi o petrecere de Crăciun pentru micuți, însă există soluții. Eu am gasit oferte pentru perioada de iarnă la Infinity Event, compania de evenimente dispune de personaje de iarnă cu ținute specifice și de calitate superioară, de servicii pregătite din timp și bine puse la punct, dar și de accesorii pentru Moș Crăciun, accesorii precum barbă lungă și stufoasă, ochelari, mânuși albe, curea lată, cizme dar și sac mare.

Infinity Events au pregătit tot felul de pachete pentru petrecerea de Crăciun a copiiilor, printre aceste se enumeră oferte precum Moș Crărioun Standard care include toate accesoriile și sacul mare, la un preț promoțional, Moș Crăciun De LUX cu Pelerină Lungă care are costum din catifea cu pelerină imperială, accesorii și sac inclus, cu o înfățișare foarte veridică sau puteți opta pentru Personaje de Sezon cum este Omul de Zăpadă, Crăiasa Zăpezii, Crăciunițele, Spiridușii, Renii, Îngerași, cu program de colinde, jocuri interactive, modelaj de baloane și face painting, în pachet fiind incluse consumabilele. Alte servicii care ar trebui menționate sunt scenetele de teatru interactiv de Crăciun cu durată de la 30 de minute și până la 50 de minute, diferă de la pachet la pachet, cu 4 personaje alcătuite din Spiriduș, Dulcinelia, Crăiasa Zăpezii și Moș Crăciun, programele interactive cu concursuri de poezii și cântece specifice sezonului, care includ un personaj la alegere și microfoane wireless sau programe de karaoke cu colunde și sistem complet cu sonorizare, microfoane wireless, DJ și ce mai este nevoie. Cea mai nouă ofertă este constituită de atelierele de creație cu podoabe de brad, unde copiii crează decorațiuni pentru Crăciun, această activitate având un rol în dezvoltarea creativității și imaginația celor mici.

Ca bonus pe lângă aceste servicii și pachete, puteți adăuga mașini de balonașe, mașină de zăpadă artificială, tun confetti mare, decorațiuni de sezon sau decorațiuni din baloane la prețuri pentru orice buzunar, iar pentru a imortaliza momentele delicioase din cadrul petrecerii, Infinity Event vă oferă posibilitatea de a angaja un fotograf care să vă ofere fotografii profesioniste și editate integral, timp de două ore, în format digital pe un DVD personalizat, cameraman pentru filmarea petrecerii la o calitate superioară și anume HD, în preț fiind inclusă și montarea profesională, genericul specific de Crăciun, personalizare după preferințe, tot pe un DVD personalizat. Însă, pentru cei care își doresc albume foto pentru fiecare copil în parte există și o variantă care oferă 10 poze editate integral, altă alternativă fiind un album foto care constă în 50 de fotografii de pe tot parcursul petrecerii.

Chiar dacă doriți să organizați o petrecere pentru propriul copil sau pentru o serbare, serviciile complete oferite de companiile specializate în domeniu vă pot ajuta să le oferiți celor mici un Crăciun de neuitat.

 

 

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s