Ecole de musique


Odată cu venirea noului an și petrecerile pentru copii au devenit mult mai interactive și mai bine organizate. Ecole de musique este un club de arte care organizează petreceri pentru copii, cu scopul de a stimula interesul micuților în ceea ce privește arta și cultura. Cel mai avantajos beneficiu pe care îl oferă, fiind totodată o noutate pe piața noastră, este testarea gratuită a copilului dumneavoastră. Prin urmare, dacă doriți să organizați o petrecere surpriză pentru copilul dumneavoastră, însă nu știți ce i-ar placea, Ecole de musique vă pune la dispoziție testarea copilului gratuit pentru a descoperi ce fel de petrecere preferă, iar tot ceea ce trebuie să faceți este să telefonați înainte pentru programare. În acest fel, vei avea siguranță că micuțul tău va fi pe deplin fericit și mulțumit de petrecerea organizată în cinstea sa.

La petrecerile de copii organizate de Ecole de musique, copiii nu doar că ascultă cântece, ci cântă și dansează împreună cu animatorii, având ocazia de a face parada modei cu accesorii puse la dispoziție precum peruci, fustițe, tutu-uri și nu numai, aceștia se vor putea bucura de o sumedenie de jocuri și concursuri. De-a lungul petrecerii, clubul oferă muzică bună și animator ideal petrecerii dorite, covor de baloane în așteptarea sărbătoritului dar și a invitațiilor, mașină de baloane de săpun, petrecerea fiind întreținută de un număr de 400 de baloane de săpun pe minut, pizza și răcoritoare care presupun mai exact sucuri naturale și apă pentru masa copiilor dar și o persoană care se va ocupa de partea administrativă a petrecerii pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de petrecere alături de copil fără nicio grijă în spate.

De asemenea, Ecole de musique fiind un club care se ocupă de arte și cultură, dispune de cursuri de pian, vioară, chitară, lecții de canto, cursuri de pictură, cursuri de balet, cursuri de dans sportiv, cursuri de teatru sau chiar cursuri de limba engleză și franceză pentru cei mici dar și cursuri de pictură pentru adulți.

Activitățile unui copil îl ajută să se formeze ca adoleșcent, având un rol mai apoi și în viața sa de adult, de aceea vă recomand să alegeți cu atenție activitățile în care doriți să vă implicați copilul și să vă asigurați că acestea sunt potrivite pentru el. Dacă nu reușiți să vă dați seama care activitate l-ar atrage mai mult, un experiment care presupune inițierea sa în diferite activități vă poate fi de ajutor, în acest fel veți putea observa spre ce anume inclină mai mult.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s