Lincos


Fie că ești din București, Cluj-Napoca sau Oradea, veți putea găsi un showroom cu scule auto, utilaje și echipamente pentru vulcanizare, elevator auto, cric, presă, compresor, aparat sablare sau scule pneumatice, iar dacă ești din Bacău, Brațov, Galați, Harghita, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Timișoara, poți apela la numere destinate fiecărui oraș de pe site-ul lincos.

Pe lângă cele enumerate mai în sus, vă așteaptă și pachete promoționale, oferte speciale, iar pentru clienții cu amănuntul 10% din comandă, 10% pot fi cumpărate din cadouri, dar și îmbrăcăminte Lincos, dispozitive de sablare, generatoare, încălzitoare, suflante de aer cald, mobilier servici, scule de mână sau speciale, scule de reglare distribuție sau reparat caroserii și soluții de curățat. Toate acestea sub prezentate sub formă de categorii care dispun de subcategorii, pentru a nu pierde prea mult timp pe site ci pentru a vă fi mult mai ușor să găsiți produsele de care aveți nevoie.

Pagina destinate produselor noi are în prezent reduceri ale lunii Ianuarie de până la – 45% de care puteți profita până la sfârșitul acestei luni.

De menționat este faptul că Lincos este o companie serioasă care s-a dezvoltat de-a lungul timpului, având magazine online destinate mai multor țări pe lângă cel din România, numite sugestiv Lincos Slovenia, Lincos Italia, Lincos Ungaria, Lincos Regatul Unit, Lincos Ţările de Jos, Lincos Slovacia, Lincos Bosnia şi Herţegovina, Lincos Croaţia, Lincos Serbia, Lincos Republica Cehă, Lincos Bulgaria, Lincos Polonia, Lincos Maroc, Lincos Austria și ultimul dar nu cel din urmă Lincos Spania. După acest lanț de magazine puteți deduce calitatea și seriozitatea cu care se ocupă de produsele prezentate dar și disponibilitatea acestora, căci pe unele site-uri Lincos din alte țări, am observat categorii pe care nu le găsești pe site-ul dedicat țării noastre, prin urmare asta înseamnă că fiecare magazin online Lincos are parte de atenție și îngrijire separat, ceea ce este un lucru foarte bun și denotă responsabilitate.

Cu ustensilele potrivite, întotdeauna vei putea face o treabă bună, iar asta chiar dacă nu ești printre cei mai buni sau cei mai experimentați meseriași, trebuie să știi că sculele potrivite compensează oarecum lipsa de experiență și te ajută să rezolvi ceea ce ai de făcut într-un timp mai scurt, reducând timpul și efortul depus în același timp.

Tot ce rămâne de făcut este să accesezi site-ul și să îl răsfoiești categorie cu categorie, vei găsi lucruri interesante, probabil chiar și lucruri de care nu știai că există, merită să îi dai o încercare.

 

 

 

 

 

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s