alotractari.ro – unde ai nevoie, oricand.


Uneori se întâmplă să fim luați prin surprindere de evenimente neplanificate și să avem nevoie de unele servicii pentru a câștiga în fața provocărilor întâmpinate. Este cazul întâmpinat de către tata când se afla pe drum, el fiind șofer de meserie, căci multe se pot întâmpla de-a lungul drumului. A apelat la serviciile firmei alotractari.ro pentru a rezolva problema în timp util, știind că AloTractări oferă un timp de intervenție de maxim 30 de minute. Mi-a povestit că s-a răspuns prompt apelului făcut iar o echipă formată din personal calificat și-a făcut apariția pentru a realiza serviciile solicitate. Faptul că aceștia sunt capabili să răspundă apelurilor și să onoreze serviciile solicitate în scurt timp, indiferent de oră, zi sau anotimp, la prețuri modeste, este dovada clară că urmăresc satisfacția clientului. O adevărată afacere este cea în care ambele părți implicate câștigă, iar cu AloTractări poți fi sigur că faci o afacere bună.

Ceea ce se mai poate spune despre AloTractări este că face parte din grupul WLC Auto, WLC însemnând We Love Cars, o companie tânără cu mare ascensiune pe piața auto.

alotractari.ro oferă servicii profesionale de tractări auto și asistență rutieră, service auto, dar și servicii de închiriat mașini, sub numele de rent a car, ar trebui să memorezi numărul pentru orice eventualitate, nu uita mai ales că alunecarile de teren sunt imprevizibile și nu știi când o să ai nevoie de puțin ajutor, nu uitați totodată de ITP.

Încă nu te-ai convins de alotractari.ro? Ce zici dacă îți spun că ai gratuit constatarea defecțiunilor alături de sfaturi competente în funcție de automobilul și bugetul de care dispui, discount de 10% pentru tractările programate cu 3 zile înainte și discount de 50-100% pentru tractări în cazul în care alegi ca reparația să fie efectuată la service-ul firmei sau la unul dintre service-urile partenere?

În concluzie, dacă aveți o problemă cu mașina, fie că e mecanică, tehnică sau electrică, se întâmplă să rămâneți în pană sau cu bateria descărcată, fără combustibil sau înzăpezit, aveți nevoie de părerea unui specialist în ceea ce privește automobilul sau dacă aveți ITP-ul, asigurarea expirate și doriți tractarea mașinii între două localități, apelați cu încredere la alotractari.ro, este ceea ce căutați. O să-mi mulțumiți mai târziu.

 

 

 

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s