Atas Lighting lumineaza cu stil


Atas Lighting este o companie cu un nume vechi pe piața corpurilor de iluminat. Aceasta a luat naștere în anul 1994, ceea ce înseamnă că este o companie care are în spate în jur de 20 de ani de experiență, adunând de-a lungul timpului un număr de 30 de parteneri și o reputație cu care se poate mândri în prezent.

Corpurile de iluminat destinate atât decorării spațiilor interioare cât și spațiilor exterioare stau sub semnătura unor mărci prestigioase care asigură cea mai înaltă calitate, iar gama variată, diversitatea stilurilor corpurilor de iluminat este de necontestat, însă nu numai stilurile sunt diverse, ci și modelele care pot fi din bronz, crom, nichel, alamă, lemn, fier forjat, cu cristale Swarovski sau cristale de Boemia, îmbrăcate în pânză, pictate manual, cu sticlă de Murano, ceramică, policarbonat, oțel inoxidabil, alabastru și multe alte versiuni.

Aruncând o privire peste colectiile de lustre Atas Lighting, prezentate pe categoriile sugestiv intitulate și anume modern, glamour, maria theresa, contemporan, retro, minimalist, eco, urban, hi-tech, clasic, bohemia, murano, art nouveau, vintage, rustic și colecții pentru baie, mie mi-au atras atenția lustrele contemporan datorită stilului clasic combinat cu cel modern și detaliilor acestora care fac diferența. Această lustra contemporan prezentată în imaginea de mai în jos este o piesă elegantă care va oferi un aer luxuriant încăperii și este confecționată cu cristale și abajur din organza.

candelabru-6xmax42w-e14

Trebuie să spun că nu multă lume realizează faptul că doar găsind colecția de lustre potrivită poate ajuta considerabil la decorare sau chiar redecorare, mai exact la realizarea design-ului dorit, căci corpul de iluminat spune foarte multe despre ideea de bază a unui spațiul interior sau exterior, totul depinde de dumneavoastră și de identificarea corectă a lustrei potrivite. Nu mă îndoiesc că nu veți găsi pe Atas Lighting ceea ce cauți și nici nu cred că veți fi dezamăgit, căci experiența de 20 de ani a companiei își spune cuvântul.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s