Bani VS Principii


image

De ce muncim? Pentru bani, desigur! Ne sacrificăm timpul și energia pentru a câștiga hârtii cu ajutorul cărora ne satisfacem nevoile fundamentale și mofturile. Să facem mulți bani și în același timp ușor, este ceea ce ne dorim cu toții, de aceea unii riscă și apelează la fraude și furturi.

Cei spălați pe creier de bani nu vor putea înțelege că valorile și pricipiile sunt mai presus decât banii și că libertatea și fericirea, împlinirea sufletească și satisfacția unei răsplate în urma unei munci corecte nu se pot cumpăra cu bani.

Îți va fi vreodată conștiința împăcată? Cum vei putea să dormi știind că necinstea ți-a adus beneficii materiale și îți poate lua totul într-o secundă? Merită să riști? NU! Spune nu corupției și educă lumea din jurul tău, fă-i să înțeleagă că ei sunt primul pas spre o lume mai bună, mai echilibrată și plină de oameni, nu de roboței cu alimentare în lei, dolari, euro, lire & co.

Să nu trăiești în minciună, tu ești o ființă superioară celorlalte specii. Meditează, cunoaște-te, realizează-te și bucură-te de o viață frumoasă și curată.

Un gând despre „Bani VS Principii”

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s