Servicii medicale


Clinicile medicale private sunt soluția problemelor tale de sănătate. Clinica medicală privată Hilmi Medical Center dispune de medici specialiști pe mai multe ramuri ale medicinii, precum ecografia, dermatologia, dermato-cosmetica, endocrinologia, obstetica/ginecologia, medicina generală, estetica medicală, anti-îmbătrânirea și psihologia.

Suferi de afecțiuni dermatologice? La Hilmi Medical Center găsești dermatolog in Bucuresti care te poate ajuta în această privință, începând cu o discuție inițială, urmată de un consult în totalitate care va ajuta la stabilirea unui plan de tratament dermatologic eficient. Diagnosticarea și tratarea oricăror tipuri de boli dermatologice nu constituie o problemă pentru specialiștii clinicii. Cele mai des întâlnite cazuri sunt prezente în rândul adoleșcenților.

Cât despre bolile la care sunt expuse femeile, majoritatea dintre acestea sunt afectate de către sindromul ovarelor polichistice care poate afecta frecvența ciclului menstrual, fertilitatea, producția de insulină dar și alți hormoni, iar sistemul cardiovascular și aspectul fizic sunt afectate pe termen lung. Acestă afecțiune se declanșează datorită nivelului ridicat de hormoni masculini androgeni și a ovulației rară sau absentă. Cu un diagnostic sigur pus la Helmi Medical Center, de către medicul ginecolog Dr. Khaled Hilmr, această afecțiune nu va mai fi o problemă pentru tine dacă urmezi sfaturile și îndrumările specialistului.

Găsești și alte servicii de ginecologie de la contracepție și planning familial până la morfologie fetala și nu numai. Poți consulta pe site-ul clinicii medicale pentru a vedea pachetele medicale, prețurile, abonamentele, informațiile medicale, programările și serviciile din fiecare ramură a medicinii practicate la Hilmi Medical Center.

Sănătatea este foarte importantă și trebuie să fim atenți la simptome, să mergem periodic la medic pentru consultații, să nu ignorăm micile probleme care ne deranjează căci în timp o să devină probleme mari de care ne vom chinui să scăpăm. Fiecare lucru trebuie făcut la timpul său și în acest fel trebuie să gândim și atunci când se pune problema sănătății. De ce să nu previi și să te tratezi, în loc să suferi și să îți fie pe urmă mai greu ?

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s