Obiective turistice Bucuresti


Pentru locuri de vizitat în București aș putea să vă îndrum, am fost de două ori și urmează să merg de a treia și a patra oară luna viitoare. București este un oraș mare cu cafenele, ceainării, restaurante, teatre, mall-uri și multe altele, însă fiind într-un număr atât de mare te amețesc de nu mai știi încotro s-o apuci, iar o mână de ajutor care să te ghideze în Micul Paris este mai mult decât benefică.

Pentru început, vreau să luăm unul dintre cele mai mari centre comerciale și anume Baneasa Shopping City, care este un loc destinat iubitoriilor de frumos și celor pasionați de modă, căci la Băneasa Shopping City sunt prezentate unele dintre cele mai importante branduri după care aceștia râzvnesc. Este deschis între orele 10AM și 11PM de luni până duminică. Este situat pe Șoseaua București-Ploiești 42D și poți să ajungi cu RATB-ul pe liniile Aeroportul Băneasa / Șoseaua București-Ploiești (112, 205, 261, 301, 605, 131, 148, 149, 301, 304, 335, 605, 780, 783), Complex Comercial Băneasa (131, 261, 335, 605).

Însă, pentru cei care își doresc să viziteze un teatru din București, recomand Teatrul Bulandra situat pe Bulevardul Schitu Măgureanu 1. Acesta a lansat proiectul intitulat ”Laboratorul de Noapte” cu ocazia inaugurării noii săli numite Sala Liviu Ciulei zis și Laboratorul care a fost inițial înființat sub forma unui concept de laborator de creație care își propune să primească inițiative interesante, promovate de actorii tineri, scenografi, coregrafi și nu numai.

După vizitele la Băneasa Shopping City și Teatrul Bulandra, ce poate fi mai relaxant decât o cafea sau un ceai într-un local select din inima Bucureștiului? Pe strada Blănari 14, în Centrul Vechi, se află Godot Cafe care este un spațiu conceput pe ideea de cafe-teatru, păstrând fizionomia unui teatru clasic, dotat cu scenă, cortină, pian și bar unde lucrează studenți de la actorie. Este singurul loc de acest gen din întreg Bucureștiul. Este printre puținele spații dedicate exclusiv evenimentelor culturale independente, fiind cea mai bună alegere pentru a încheia o zi plină.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s