Detaliile apreciate de femei


Fiecare femeie are propriile ei gusturi, însă trebuie să recunoaștem că toate avem ceva în comun atunci când vine vorba de bărbați și anume faptul că ne dorim un bărbat îngrijit alături de noi care să fie tot timpul curat, aranjat și desigur să miroasă frumos. Suntem topite după acei bărbați care emană un miros bărbatesc și probabil am fi în stare să ieșim cu ei chiar dacă nu ne atrag în mod deosebit fizic sau psihic.

Secundar dispune de o gamă variată de parfumuri barbatesti de la cele mai renumite branduri precum Armani, Chanel, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Burberry și multe altele, sub diferite ediții ale brandurilor pentru gusturile și personalitatea fiecăruia în parte dar și la gramaj diferit. După cum spuneam mai în sus, mirosul este important și este unul dintre simțurile esențiale după care judecăm ceea ce ne înconjoară, e oarecum egal cu văzul, iar creierul nostru îl percepe foarte ușor și ne influențează deciziile în mare parte.

Pentru a completa ținuta alături de un parfum barbatesc ideal, un ceas de mana cu siguranță va îmbogăți aerul luxuriant și rafinat pe care orice gentleman dorește să îl obțină și să îl manifeste în fața doamnelor pe care le întâlnește, asortat cu un outfit adecvat. Cele mai deosebite cadrane le-am observat la marca de ceasuri Orient prezentate pe site-ul Secundar. Fiecare în parte are propria poveste spusă de design-ul care îl încarcă și parcă sunt concepute special pentru diferite tipuri de bărbați ca fiecare să își păstreze naturalețea chiar dacă alege să poarte accesorii, stilul său caracteristic să rămână intact.

Atât parfumul cât și ceasul de mână sunt detalii pe care noi, femeile, le observăm și le apreciăm la un bărbat. Până la urmă, de ce n-am face acest lucru? Bărbații la rândul lor apreciază o femeie pusă la punct din cap și până în picioare. Trebuie să existe o diferență între o persoană mediocră și o persoană peste ceea ce înseamnă mediocru.

 

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s