Necesitatiile copiilor


V-am mai povestit eu despre nevoile celor mici, mai exact despre nevoile copiilor și bebelușilor care au nevoie de multă iubire, atenție și grijă, iar grija se manifestă prin asigurarea celor necesare pruncului pentru a se simți cât mai confortabil și pentru a crește în mod normal, dezvoltându-se frumos. Un copil este ca o jucărie la casa omului însă o jucărie care solicită multă responsabilitate, un cămin călduros și un mediu cât mai familial.

Una dintre opțiunile pe care le aveți în ceea ce privește patul în care o să doarmă copilul sunt acele patuturi de copii din lemn care garantează siguranță, confort, rezistență și nu în ultimul rând acestea sunt foarte  bune pentru sănătatea copiilor, căci nu conțin materiale sintetice sau dăunătoare. Datorită faptului că un bebeluș majoritatea timpului îl petrece în pătuț odihnindu-se sau jucându-se reprezintă dovada clară că pătuțul constituie un element important care ține de necesitățiile unui copil.

Pentru transport, este recomandat să folosiți carucior pentru bebe deoarece este mai ușor pentru dumneavoastră, în primul rând, iar apoi este mai comod pentru bebeluș și este o metodă mai sigură de transport decât să îl duceți în brațe, mai bine prevenim situațiile nedorite decât să ne încercăm norocul atunci când nu este cazul, brațele când obosesc vă pot surprinde cât de instabile devin și riscați să vă cedeze mușchii sau încheieturile mâinilor.

Din câte am observat, cele mai răspânde opțiuni pentru locul de joacă al bebelușiilor sunt acele tarcuri pentru copii care se pot găsi sub diferite forme, culori și accesorizate în funcție de preferințele părinților sau de camera copilului pentru a se integra cât mai bine în decor. Este bine de știut că mamele în special pun mare preț pe aspectul camerei copiilor și când vine vorba de aceasta devin serioase și de înfricat, căci este un mod de a își arăta dragostea și devotamentul față de copil, asumându-și prima responsabilitate în ceea ce îl privește pe prunc.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s