Pitici pentru gradina de la Europav


Europav este un producător de pavele și produse auxiliare din beton, cu o cifră de afaceri care garantează rezultatele și numărul de clienți fideli compuși din persoane juridice dar și casnice. Firma oferă o gamă variată de produse sub diverse forme și culori de calitate, rezistente în timp și la cicluri repetate de îngheț și dezgheț. De menționat este faptul că Europav asigură montajul pavelelor după cum puteți observa în clipul de mai în jos.

Însă, firma nu este axată numai pe pavele și produse auxiliare din beton ci și pe accesorii de grădină, precum simpaticii pitici de gradina care aduc o pată de culoare și dau o oarecare personalitate grădinii.

pitic-de-gradina-EuroPav-150x150

Folosește-ți creativitatea și decorează-ți grădina cu piticii de grădina de la Europav, urmând  o serie simplă de instrucțiuni care recomandă ca piticii să fie de forme, dimensiuni dar și culori asemănătoare pentru a nu se încărca spațiul și pentru ca totul să pară cât mai natural și mai simetric, nu este nevoie să încarci grădina cu o duzină, cu doar câțiva pitici vei putea schimba total aspectul grădinii dacă știi cum și unde să îi amplasezi, cele mai potrivite locuri sunt lângă o jardinieră, sub o floare mai înaltă sau într-un colț, eventual cu iarbă.

pitici-de-gradina-EuroPav-150x150

Lasă-ți frâu liber imaginației și decorează-i în culori care să se asorteze cu ambientul, joacă-te cu aceștia, poți crea decoruri demne de admirat. În Statele Unite ale Americii, piticii de grădină sunt foarte răspândiți, îi găsești în aproape orice grădină sub diverse forme și pictați în fel și fel de moduri, cât mai original și mai potrivit cu culorile și ambientul din jur. Eventual poți încerca să realizezi o grădină asemenea Grădinii Mirabell din jurul Palatului Mirabell din orașul austriac Salzburg, este adevărat că necesită mai mult timp și efort, dar poți apela și la eventuale înlocuiri și să îți dormezi doar o idee cum să amenajezi grădina cu ajutorul piticiilor.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s