Îngrijirea personală


Vorbisem într-un articol anterior despre îngrijirea locuinței și a grădinii, însă acestea nu sunt singurele lucruri de care trebuie să ne ocupăm. Îngrijirea noastră personală cu produse de calitate și recunoscute pe piață nu reprezintă un moft, ci o necesitate. Îngrijirea personală trebuie să pornească de la față, la păr și până la tot corpul.

Pentru îngrijirea pielii din zona feței este recomandată o perie faciala pentru curățarea tenului cu un cap de perie specific. Dacă ai un ten normal, utilizează capul de perie pentru tenul normal, iar dacă ai tenul sensibil, de asemenea, se aplică aceiași regulă. Singurul cap de perie recomandat tuturor tipurilor de piele este cel pentru exfoliere. Atenție la intervalul de timp recomandat utilizării capetelor, căci unele trebuie schimbate periodic. Periile faciale fac parte din tehnologia de ultimă oră și sunt cu siguranță unele dintre cele mai interesante, creative și practice invenții destinate femeilor din prezent.

Pentru a avea o coafură ca la salon dar totodată un păr sănătos, fără să-l supuneți la prea multe provocări, încercați placa de creponat părul, aceasta o să vă ofere un look mai original și cu siguranță va acapara priviriile celor din jur. Plăcile de îndreptat părul sunt o soluție, însă orice femeie ar trebui să le dețină pe ambele, sunt pur și simplu salvarea noastră de zi cu zi. În ceea ce mă privește pe mine, mărturisesc, fără aceste două produse de îngrijire a părului nu aș reuși să îmi îmblânzesc părul rebel și să îmi încep ziua cu un zâmbet pe buze căci atunci când arăți bine, te simți bine.

Indiferent că este vară sau iarnă, prefer o piele catifelată, pur și simplu mă face să mă simt îngrijită și pregătită de orice în orice moment. Senzația de îngrijire vine odată cu cea de relaxare, iar în această lume mereu în mișcare, avem nevoie și de o clipă de confort. Cu ajutorul unui aparat de epilat din gama de produse Philips, reușesc să îmi întrețin pielea corpului așa cum îmi doresc fără niciun efort.

Anunțuri

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s