Intreținerea casei și a grădinii


Fiecare individ își iubește locuința și încearcă mereu să o întrețină cât mai bine și să aibă grijă ca aceasta să nu sufere stricăciuni și să nu fie invadată de insecte sau alte animăluțe dăunătoare.

Pentru cel puțin o dată în viață am fost puși în situația dificilă de a scăpa de șoareci, iar ideea este că trebuie să fim precauți și să avem mereu puse deoparte niște produse anti soareci, fie o capcană de lemn, fier sau mecanică, fie momeală proaspătă și capcane adezive. O altă soluție este constituită de către stațiile de intoxicare pentru șoareci care se pot pune atât în curte cât și în grădină.

Odată ce scapi de șoarecii din grădină, poți planta bulbi de flori peste tot sau chiar și în ghivece cu care mai apoi vei putea să decorezi interiorul și să aduci un aer nou casei tale. Însă, ca să ai grijă de bulbi este destul de dificil, sunt foarte sensibili la manipulare și depozitare, condițiile de depozitare trebuie să fie special construite pentru aceștia, de aceea te sfătuiesc să ai grijă când îți comanzi bulbi de flori de pe site-uri, încearcă să apelezi la site-uri precum Covera care deține bulbi de diferite flori, respectând toate certificatele europene în vigoare și păstrând bulbii în condiții propice pentru aceștia, efectuând livrarea în cel mai scurt timp pentru ca tu să îi poți planta cât mai repede cu putință, așa cum este indicat.

Pentru dispersarea de pesticide prin mai multe duze sub formă de ceață și la o presiune de 2,5 bari, cu rezervor voluminos care să permită utilizarea pe suprafețe întinse vă recomand un Atomizor Ruris 103 S cu motor TEZ, care are în dotare și un dispozitiv de jet punctiform penreu creșterea preciziei, pompa de presiune oferindu-vă posibilitatea de a lucea la 90 de grade inclinație. Este atomizorul perfect de care grădiniile nu se pot lipsi, fiind ușor de folosit și practic.

 

 

 

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s