Arabesque – materiale de construcții


Nu este greu să găsești mareriale de construcții, însă este greu să găsești materiale de construcții la prețuri bune și toate cele necesare într-un singur loc, fără să colinzi tot orașul în căutarea celor necesare.

Arabesque vă pune la dispoziție materiale de construcții la cele mai bune prețuri, fiind cel mai mare furnizor de materiale de construcții din țară, asigurând o acoperire națională, atât în zonele urbane cât și rurale. O să găsești peste 30.000 de articole pentru construit. Avantajul este că după ce comanzi, comanda va fi preluată și livrată chiar pe șantierul tău în termen de maxim 48 de ore. Începând de la oțel beton și cărămidă, până la sisteme de acoperiș, gips-carton, instalații, articole electrice și finisaje, dar și OSB, parchet, uși, pal melaminat și feronerie. Apelează cu încredere la ajutorul produselor Arabesque, special concepute astfel încât să-ți asigure toate materialele necesare pentru renovarea sau construcția casei tale.

Pe magazinul online de materiale de construcții Arabesque, produsele sunt organizate pe categorii pentru a le găsi mult mai ușor. Avem pentru hidroizolatii atât accesorii cât și membrane bituminoase dar și membrane pentru protecția fundațiilor, trebuie doar să alegi ceea ce consideri că ai nevoie pentru construcțiile tale. Vei putea alege din diverse produse din categorii și subcategorii.

Ceea ce probabil căutai de mult, este aici. Arabesque dispune de caramizi de sticla clară și distanțier pentru montajul cărămizii de sticlă. Avantajul cărămizilor de sticlă este că sunt mai rezistente, pot fi lovite fără să fie afectate, fiind mai rezistente decât foaia de sticlă tradițională, spre exemplu, și sunt perfecte pentru încăperile fără ferestre căci totuși vor putea fi iluminate prin ajutorul cărămizilor de sticlă, sunt bune ilozatoare termice, sunt un bun izolator fonic, iar aspectul pe care îl oferă este deosebit. Însă, trebuie să alegeți cu grijă locul în care le amplasați, este recomandat să solicitați sfatul unui specialist, căci chiar dacă sunt ideale, amplasate greșit vă pot pune construcția în pericol.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s